Pohvalite se III

ma meni to sve blesavo
ima pravo na misljenje, na avatar kakav oce...mada sjecam se kako je meni jednom sa samog vrha zabranjen animirani avatar jer koluta ocima ili tako nesto...a tek sto su pustili animirane avatare bili 😆

Pa kad pogledaš, i nije blesavo.

Otkad se ovde preti da će svaki post o kršenju prava LGBT populacije biti prosleđen Čomićkoj, i administracija neće da se zeza, pa da popije kaznu.
Danas su slobode iskazivanja kritičkog mišljenja ravne onim u srednjem veku.

I nauka je na udaru zbog budala.
Evo i Nina otvorila temu u tom smislu.

https://forum.krstarica.com/threads...-postoje-samo-dva-pola-muski-i-zenski.930275/

Pa kad pogledaš, i nije blesavo.

Otkad se ovde preti da će svaki post o kršenju prava LGBT populacije biti prosleđen Čomićkoj, i administracija neće da se zeza, pa da popije kaznu.
Danas su slobode iskazivanja kritičkog mišljenja ravne onim u srednjem veku.

I nauka je na udaru zbog budala.
Evo i Nina otvorila temu u tom smislu.

https://forum.krstarica.com/threads...-postoje-samo-dva-pola-muski-i-zenski.930275/
e to je vec ozbiljna prica o nasim medijima
koji jesu sve osim slobodni
mada tako je i globalno
ako pises gluposti i trivijalnosti okej si
sve ostalo cenzura bato

Čak i na ovom beznačajnom forumu, kako li je tek na višim nivoima
pa isto
svijet regresira
to ti je margaret atwood objasnila odavno
sve lijepo i za lijeve i za desne
i za sterilni centar...fora je sto su svi dio toga
jedni progone vjestice, dok drugi bacaju politicki korektne kletve tipa dabogda ti sve predstave otkazali...razum se sakrio u misiju rupu od sramote

Aj dobro, taman da pojedem cokolade.
Imam ujutru trening u pola 9.
I jutros sam
I bila sam i veceras u 7
Umorila sam se
Ali evo da se pohvalim
Vratih se u formu brzo

Prilozi

• 20210810_223125.jpg
    20210810_223125.jpg
    108,9 KB · Pregleda: 46
Pa za sve ove godine na forumu navikla sam na to, msm ja sam dete ljisa, i oduvek se kacim.
I nije prvi put kad se povede neka rasprava da neko napise nesto na konto toga, a ova se kaci ovakva, onakva, dupe, noge, majka bla bla bla.
Hhahahha
E laku noc drugari
kad izgube argumente okrecu se prizemnim primedbama misleci da tako dobijaju poene u verbalnoj raspravi a u stvari samo sebe blamiraju

Back