gost 431298
Elita
- Poruka
- 16.701
Znaci sledeci stadijum je kupovina mantila haha.Vezala sam se za samu reč, za želju za pokazivanjem.
Ok, pratite me i dalje, ako.okacim na odeci novi mantil.... jbg
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci sledeci stadijum je kupovina mantila haha.Vezala sam se za samu reč, za želju za pokazivanjem.
I žabica ima avatar u duginim bojama.
Neka se izjasni i ona.
Takvih sam se gluposti načitala, da ne znam kako mogu sada mirno da spavaju.I žabica ima avatar u duginim bojama.
Neka se izjasni i ona.
nemoj da kupujesZnaci sledeci stadijum je kupovina mantila haha.
Mene si poslala na lečenje a ljutiš se kad tebe pošaljemo na oblačenje.Znaci sledeci stadijum je kupovina mantila haha.

O ja se ne ljutim, nesto si pogresno shvatilaMene si poslala na lečenje a ljutiš se kad tebe pošaljemo na oblačenje.![]()
Mene si poslala na lečenje a ljutiš se kad tebe pošaljemo na oblačenje.![]()
nemoj molim teAko insistirate mogu i ovde da se pohvalim dupencetom, taman sam na pravoj temi![]()
Ne znam, previše je brisano, ali to nije ni važno za nju.ama emocija porazbaca vecinu ovdje onom svojom koscatom rukom jednom...onda zamane paticicom br 48 ode druga polovina
na kraju ostanemo nas dvije da caskamo
jer ostali vec spavaju...karma koma : )))
Pojescu ja i cokoladu.nemoj molim te
pascu u depresiju
a cokolada neotvorena![]()
ok, kači se slobodno, meni ne smeta. Nego je bila reč o hormonima i njihovom radu.O ja se ne ljutim, nesto si pogresno shvatila
meni to sto se u madjarskoj dogadja po mnogim pitanjima nije ok i ne bi me radovalo sto da se kod nas dogadjaNe znam, previše je brisano, ali to nije ni važno za nju.
U njenoj državi je zabranjena propaganda LGBT sadražaja u vrtićima, osnovnim i srednjim školama.
Dovoljno su kao država jaki, a što se naše drage nam domovine tiče, videćemo šta će da prevagne.
Mi smi ionako žaljni svakog evra koji nam doture, pa ćemo progutati svašta.
Orban je Evropi rekao da mu ne trebaju njihove pare.
https://rs.n1info.com/svet/orban-ma...-ukoliko-je-uslovljen-odustajanjem-od-zakona/
Hahaha, ja se nadam da cu ove hormone imati dok sam zivaok, kači se slobodno, meni ne smeta. Nego je bila reč o hormonima i njihovom radu.
necesHahaha, ja se nadam da cu ove hormone imati dok sam ziva![]()
Ima i pozitivnih promena, nije to baš tako tragično.odma da ti kazem ne planiram ni ja piti te hormone kad dodje trenutak, a caskom ce...isto cu biti u ajde da ludujemo ove noci fazonu...tako da, izdrzi emocijo
ko ih ****, sto se prave fini...sve je to za ljude...zene <3
pa sta znam...da mi crkva zaviruje u krevet i to katolicka...meni bi bilo fakat tragicnoIma i pozitivnih promena, nije to baš tako tragično.
Jedino ako mi.opadnu dlakeIma i pozitivnih promena, nije to baš tako tragično.
sad vidim da je to za hormonepa sta znam...da mi crkva zaviruje u krevet i to katolicka...meni bi bilo fakat tragicno
ili porastu...lutrija ti je toJedino ako mi.opadnu dlake
O čemu ti to? Ja o hormonima, tj. nedostatku istih.pa sta znam...da mi crkva zaviruje u krevet i to katolicka...meni bi bilo fakat tragicno

Samo ne brkoviili porastu...lutrija ti je to![]()
ma kasno sam skontala, izviniO čemu ti to? Ja o hormonima, tj. nedostatku istih.![]()