bundeva
Buduća legenda
- Poruka
- 29.061
bravo za decu.. i dobro nam dosla macko, drago mi je da te onaj grubijan zendelija nije oterao
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jel me on terao? Ni ne sećam se…bravo za decu.. i dobro nam dosla macko, drago mi je da te onaj grubijan zendelija nije oterao
vide se gaceKad si smešten kod Grka koji ne žele da ti naplate smeštaj jer je kriza (kao da kod njih nije). I onda tražim da kupim njihovo maslinovo ulje kako bi im ipak ostavila nešto novca, oni spuste cenu na 4 evra. Naučim 25 litara, ostavim 100 evra a oni mi u apartman donesu 30 litara plus dve kante maslina... u ulju i u presolcu.
Kako ću sad sa tim preko granice? Pogledajte prilog 958849
Mi na odmoru razbacujemo gaće... Jesi sad srećan?vide se gace
dole,
desno
pise uomo
hahahahahaMi na odmoru razbacujemo gaće... Jesi sad srećan?
I generalno nisam od onih da me je briga, kad neko dolazi u kuću, da li je sve na svom mestu.
gace ne smede tu da budu!!!Mi na odmoru razbacujemo gaće... Jesi sad srećan?
I generalno nisam od onih da me je briga, kad neko dolazi u kuću, da li je sve na svom mestu.
Напишеш а не ставиш сликуIzašla mi žena zbog odevanja na nekoj stranici javnoj o Bogradu... : )
Dobrae..

Jes, da mi neki, maltretirau moji malu porodicu. I igraju tapke.....Ima dugu haljinu, sandale i seva joj gola desna noga.Па јесте. Он је гледа разоденуту а нама не да ни одевену![]()

Bravo!!!Moje malo dijete je danas položilo poslednji ispit. Malo je reći koliko sam sretna. Bez izgubljene godine,sa puno zajedničkim odricanja, naravno njenih puno,puno više uspjela je da me obraduje. Idem neko pivo da pijem.![]()

Ништа лепше него кад плачеш од среће...Plačem ko kiša,a nisam plačljiva. Hvala vam na tom što dijelite radost sa mnom.
Plačem ko kiša,a nisam plačljiva. Hvala vam na tom što dijelite radost sa mnom.

Bravo!!!
pij u hladovini da te sunce ne drmne vise od piva![]()

Čestitam! Bravo za dete! A i za tebe.Plačem ko kiša,a nisam plačljiva. Hvala vam na tom što dijelite radost sa mnom.

Neka te, bravo za nju!bravo za dete, mene to ceka naredne godine pupupupupu
tj ne mene,nego potomcicu majkinu. danas u 12 ima ispit, prethodni jos ne zna da li je prosla ili nije, cekaju rezultate preko nedelju dana
ne menja mnogo taj ispit, ali mi je jasno da ides lakse na drugi, kad je jedan iza tebe vec zavrsen na zadovoljavajuci nacin.
i tako, nek sam ja tvoj post o uspehu tvog deteta, pretvorila u post sa pisanjem o svom.
bravo, bravo![]()

dobar savet zlata vrediNe mora u hladovini al mora da preseče posle svakog piva potapanjem glave u more, ne pitajte kako znam![]()