- Poruka
- 73.904
Mogu da budem šegrt kod tebe? Da se i ja jednom obogatim.Ispolirao coveku auto i ofarbao krov. 100 evrica za 1 sat rada.
Toliko ni qrve ne zaradjuju![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mogu da budem šegrt kod tebe? Da se i ja jednom obogatim.Ispolirao coveku auto i ofarbao krov. 100 evrica za 1 sat rada.
Toliko ni qrve ne zaradjuju![]()
Ne isplati se nista farbati majstori su uzas nikako ne ispadne i ne drzi garantovano,samo na oglas polovno u istoj bojiЈа морам браник да фарбам. Ужас шта сам му урадила. Сироче моје
Као у рату да је био.
Е, да. Хвала. Тешко ћу наћи али могу мало пратити.Ne isplati se nista farbati majstori su uzas nikako ne ispadne i ne drzi garantovano,samo na oglas polovno u istoj boji
I ja sam jedva nalazio a ispadne jeftinije i nema cimanja oko farbanja i cekanja,sabac je pun otpada a ne oglasavaju se pa treba biti uporanЕ, да. Хвала. Тешко ћу наћи али могу мало пратити.
Imas gratis farbanje+poliranje. Samo kupi boju jedno 400 grama, neka ti zamesaju u farbari. Imas li tamo neku garazu sa strujom?Ја морам браник да фарбам. Ужас шта сам му урадила. Сироче моје
Као у рату да је био.
Moze, taman idemo kod Bogi da joj sredimo branikMogu da budem šegrt kod tebe? Da se i ja jednom obogatim.
Док ви радите, ја ћу да вам певам.Moze, taman idemo kod Bogi da joj sredimo branik

А јел лепо то, људи ти помажу, а ти их кажњаваш, па стварно...Док ви радите, ја ћу да вам певам.![]()
Moze, sta drugo da ti kazemДок ви радите, ја ћу да вам певам.![]()

Као да имаш избора.Moze, sta drugo da ti kazem![]()

Otprilike takoКао да имаш избора.![]()

jesi to i ti srela zeca kapitalca?Ја морам браник да фарбам. Ужас шта сам му урадила. Сироче моје
Као у рату да је био.
E, dobro da znam.... akt, garantovano. Šta drugo.Otprilike tako
P. S. Cuvam onu sliku, na poslu mi je u kancelariji na zidu
citam ove poruke i rasplacem se, svaka ti castPoruke koje su mi ulepšale dan, mesec, godinu... Dragana je inače moja najomiljenija mušterija. Pošalje sliku onoga što hoće, pita da li može, kaže datum i ukus, i to je to. Ne zanima je koliko će da košta, ne zanoveta, i uvek se oduševi kao dete. Nedelja nije mogla bolje da počne.
Pogledajte prilog 955934

Срећан рођендан, бакоMoja treća unuka danas slavi svoj 4-ti rođendan![]()
Hvalaaa, ovo zajedno bi bilo lepo, nadam se biće i to nekadСрећан рођендан, бако![]()
Да их славите још много година заједно!
Sretan joj rodjendan,da se što prije vidite .Moja treća unuka danas slavi svoj 4-ti rođendan![]()
Srećan rodjendan devojčici a i tebi.Moja treća unuka danas slavi svoj 4-ti rođendan![]()