Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Eh da vas neko voli pa da ste manje zlobni... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Naravno, koji će nam q deca? Ako nisi bogataš i lezilebović, zarobićeš se narednih 20 godina, fizički i zdravstveno ćeš propasti da ih podigneš i školuješ a ona će otići da služe neke idiote u belom svetu. Naši preci su pravili gomilu dece da bi ta deca radila jedna za druge i podizala jedna druge a ne da budu kućni ljubimci.hahahahhaha al meni to kao muskarcu zvuci joj samo ne vise djece,dosta mi je svega a ne znam kako bi joj to saopstio))))
Mi smo pragmatični i pružamo se prema svojim mogućnostima.Eh da vas neko voli pa da ste manje zlobni...![]()
sta vam je svima, kakva je ovo koordinisana akcija useravanja?Usracusemajkemi

Ovakvoj planeti?pa ni crno ispod noktiju ni zuto iz usijuŠetamo mm i ja sa decom pre neki dan... oni ispred nas skakuću i kikoću se, nas dvoje ruku pod ruku... gledam ih presrećna što postoje i kažem mm-u:”Zar ne bi bilo sjajno imati još dvoje ovako predivne dece, podariti ne samo sebi već planeti ovakva dva predivna stvora?”-raspilavljena načisto... Na to mm odgovori:”Da ali ja želim tebe, da imam ženu.”![]()
Bolje da ne znas, hit decenijesta vam je svima, kakva je ovo koordinisana akcija useravanja?![]()

Na bolje se moze promeniti samo ako dajes dobro.Ovakvoj planeti?pa ni crno ispod noktiju ni zuto iz usiju
cile daj mi dobroNa bolje se moze promeniti samo ako dajes dobro.
))))
Ja bih da udje u zapisnil da mi je doca capio foru sa kakomsta vam je svima, kakva je ovo koordinisana akcija useravanja?![]()
a nije platio autorska pravaДа ли ћемо ми видети ту сјајну зимску дугу јакну?Dobila sam sjajnu zimsku dugu jaknu na poklon od koleginice![]()
Dajem i sakom i kapomcile daj mi dobro![]()
))))

Да ли ћемо ми видети ту сјајну зимску дугу јакну?
Dada ta sivaСупер је, а јел и боја та?
Ја је замишљам у некој дреч.

То јесте најпрактичнија боја за зиму у Бгд.Dada ta siva
Ja mnogo volim sive jakne.... ili maslinaste, krem...tako nesto da nije crno i braon nikako
A ispod obucem odecu drecavu![]()

Дреч, дреч...улепшај себи и околини тмурну зиму.I ja merkam dve jakne i nisam pametna. Jedna je više sportska, ali lepa i drecavo roze boje
Druga je ozbiljnija i isto lepa, ali dosadna tamno siva
zato uvek neke neutralne jakne a dreci majica
jer su za razlicite prilikeU mom svetu siva je ono sto je svima crna -neutralno ide uz sveТо јесте најпрактичнија боја за зиму у Бгд.
Ja baš volim crnu i mogla bih stalno da je nosim.