smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
Emocijo,prelepo je
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Negujem ih sve od kada su posađene, to su moji kućni ljubimciEmocijo,prelepo je

Бооожеее, Ем! Каква дивота!Opet ja, nadam se da neću preterati sa fotografijama
![]()

Meni je relaksacija taj rad oko biljaka, malo vremena ostane za uživanje.Em, stvarno je prekrasno. Tako relaksirajuce![]()

))))Srećno u novoj životnoj fazi!ja se juce razveo, bas mi je laknulo, novi zivot, nova seksualna iskustva....))))

je.biga ako je tako moraloja se juce razveo, bas mi je laknulo, novi zivot, nova seksualna iskustva....))))
više sreće drugi put 
čini se d aimate veliko dvorište, koja je to lepotaMeni je relaksacija taj rad oko biljaka, malo vremena ostane za uživanje.![]()

pravo da ti kazem, nije trebalo ni da se desi, al eto, dijete je tu, pa treba brinuti o njemuje.biga ako je tako moraloviše sreće drugi put
![]()
![]()
trebalo je da se desi baš zbog tog detetapravo da ti kazem, nije trebalo ni da se desi, al eto, dijete je tu, pa treba brinuti o njemu

ne znam sta bi ti rekao, svasta sam napisao pa sam obrisaotrebalo je da se desi baš zbog tog deteta
vidiš kako te je promenio i oplemenio, bolji si čovek zbog njega i za njega![]()
Jesi joj uzo pola kuceja se juce razveo, bas mi je laknulo, novi zivot, nova seksualna iskustva....))))
djes ti vidio da muskarac nesto dobije prilikom razvodaJesi joj uzo pola kuce
))
)djes ti vidio da muskarac nesto dobije prilikom razvoda))
ostavio sam joj cak i auto, pa sam sad go kao crkveni mis, posudjujem od caleta, srecom njemu ne treba)
Prosečne je veličine, održavamo i ulični deo pa izgleda dosta veće.čini se d aimate veliko dvorište, koja je to lepota![]()
![]()
Jeee...pa može za oplodnju koka, nemojte odmah krk životinje...životinje su dobre...Krenule nas nagradne igre, a stvarno se ne trudimo mnogo. Ima neka grupa FB pijaca i tu u poslednje vreme svi proizvođači nešto poklanjaju. Danas mm osvojio petla od 4 kg...nadam se da je mrtav i očišćen jer ćemo u suprotnom imati novog kućnog ljubimca
nema kod nas to, napravio sam kompromis da se ne sudimo, ako bude pravila probleme uzecu dijete sebiA dete, kako ste se dogovorili?
Podeljeno starateljstvo?
Savršeno, svaka čast.Prosečne je veličine, održavamo i ulični deo pa izgleda dosta veće.
to bas
zvuci,kako od "u dobru,zlu,do kraja zivota" do razvoda
,zasto onda uopste uci u brak ... 
.То значи да ти је прекипело. И ја сам свашта оставила, што ми је реално требало и у том тренутку значило, само да што пре пресечем.djes ti vidio da muskarac nesto dobije prilikom razvoda))
ostavio sam joj cak i auto, pa sam sad go kao crkveni mis, posudjujem od caleta, srecom njemu ne treba)

bas me izmucila, napatio sam se ko isus sa njom, bolesna zena a ne prihvata da je bolesna, kako je najgore...kao portir boki, isti tip licnosti, sve znam u pravu sam. a tako sam se smijao njemuТо значи да ти је прекипело. И ја сам свашта оставила, што ми је реално требало и у том тренутку значило, само да што пре пресечем.
Ко се натеже, има живаца и времена за то, њима и није тако страшно.
Ко се мучи и разбољева у том односу, он оставља све и носи здраву памет, само њу да сачува.
Биће то све ОК, и пре него што слутиш![]()
)) valjda sam sad otplatio greske iz mladosti
))