Donela kafu u park, uzivala na suncu, milina jedna. Koliko ovom naselju znaci ovaj park to je neopisivo.
Lepo je bas.
Lepo je bas.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nismo ni mi u cijelosti, to je samo jedan mali dioMeni ispada i bez da mi je iko bacio, o porušenim stvarima da i ne počinjem, prosto kao da nikad nisam do kraja uspostavila kontrolu nad sopstvenim telom![]()
)И мени некад испадне, некад занесем само што се не сударим са зидомMeni ispada i bez da mi je iko bacio, o porušenim stvarima da i ne počinjem, prosto kao da nikad nisam do kraja uspostavila kontrolu nad sopstvenim telom![]()

Jeste, mm i ja ga održavamo.mnogo je lepo em! jel to vaše dvorište?![]()
Nisam znala,nisam nikad bila. Jesam dobro cula da je zabranjeno kupanje tu?Palić je uvek takav u maju, posle bude zelene boje. To su neke alge koje se razvijaju zbog nečistoća i menjaju boju u toku godine
Колики је син?Sin krenuo na časove jedrenja.Pogledajte prilog 696063

...pa mozda i jeste vodeni pacov....ko ce znati...ne bi ja tu usla sanse nema kao sto ni u Savu i Dunav ne ulazim....Nije zabranjeno ali je neprijatno jer u celom jezeru ima oko pola metra mulja pa kad zgaziš na dno, onako je....
Preporučuje se tuširanje, naravno.
Ja sam se kupala dok jednom nije pored mene proplivala neka životinja nalik na pacova, od tada ne.
26 godinaКолики је син?![]()

Баш лепо, цео свет је његов26 godina![]()

divno
ovo belo mi se posebno svidja
Deutzia gracilis, nije zahtevna biljka
Bugenvilija je mediteranska biljka osetljiva na mraz, onaj moj žbun je u bašti, dobro podnosi i najhladnije zime.

Жене, како лепа страна теме
У суботу сам ишла на јутарњу кафу са другарицом па прошетала по пијаци и опет сам узела цвеће. Заиста постајем права тетка! Питање је када ћу још и мачку да набавим![]()

Мене често доживљавају као неког ко не подноси животиње, а ја им не желим ништа лоше. Чак сам прошле године зауставила саобраћај на раскрсници код железничке када сам видела да је маче отишло под једна кола.Znam da nema šanse to da se desi dok još malo ne odlepiš, ali ti u stvari jesi mačkarka, samo to ni ne znaš.
Nešto kao moja mama, lepo mogu da te zamislim![]()