Pohvalite se III

Opet ja :zkez:, nadam se da neću preterati sa fotografijama

Prole-e-1.jpg
Бооожеее, Ем! Каква дивота!

• Voli
Reactions: Em.
Juce svratio u firmu jedan fotograf sa kojim saradjujemo, a on je inace majstor beauty fotografije, radi na relaciji it-srb, tamo za njihove modne magazine
Od njega sam dobijala savete sta i kako za retus, plus sama ucila....
Elem bio mi je cilj da ga stignem u retusu
Juce gledao sa zmajem sta sam radio i ishvalio me, odlicno sjajno !!
:srecna:
I tako malo sam rasla ko kvasac

@pti ber :( :( :( to bas :( zvuci,kako od "u dobru,zlu,do kraja zivota" do razvoda :( ,zasto onda uopste uci u brak ... :(
Mislim,ako ti je to za ovu temu dobro za tebe,nego razmisljam na forumu.
..........

Ukinuli su nam signal televizije,samo lokalno plus jos neke mogu da se vide,uuuuuukinuli su nam signal televizija :super: .

Poslednja izmena:
djes ti vidio da muskarac nesto dobije prilikom razvoda :)))
ostavio sam joj cak i auto, pa sam sad go kao crkveni mis, posudjujem od caleta, srecom njemu ne treba:))
То значи да ти је прекипело. И ја сам свашта оставила, што ми је реално требало и у том тренутку значило, само да што пре пресечем.
Ко се натеже, има живаца и времена за то, њима и није тако страшно.
Ко се мучи и разбољева у том односу, он оставља све и носи здраву памет, само њу да сачува.
Биће то све ОК, и пре него што слутиш :)

То значи да ти је прекипело. И ја сам свашта оставила, што ми је реално требало и у том тренутку значило, само да што пре пресечем.
Ко се натеже, има живаца и времена за то, њима и није тако страшно.
Ко се мучи и разбољева у том односу, он оставља све и носи здраву памет, само њу да сачува.
Биће то све ОК, и пре него што слутиш :)
bas me izmucila, napatio sam se ko isus sa njom, bolesna zena a ne prihvata da je bolesna, kako je najgore...kao portir boki, isti tip licnosti, sve znam u pravu sam. a tako sam se smijao njemu :))) valjda sam sad otplatio greske iz mladosti :)))

Back