Pohvalite se III

Meni ispada i bez da mi je iko bacio, o porušenim stvarima da i ne počinjem, prosto kao da nikad nisam do kraja uspostavila kontrolu nad sopstvenim telom :lol:
И мени некад испадне, некад занесем само што се не сударим са зидом :lol:
Али за то кривим притисак :lol:
Мој проблем су маснице на челу, слепоочници, куку и боку. Редовно се ударим у главу када отварам горњи кухињски елемент или набијем на ћошак стола/елемента кук/бок.

IMG_20200508_165924.jpg

Nači, 5 kom. stabala trešnje.
Ne bih se ni vrćao, nego nemam brzi net za video konferencije, al idem opet čim ovde odradim ša imam.

Nije zabranjeno ali je neprijatno jer u celom jezeru ima oko pola metra mulja pa kad zgaziš na dno, onako je....
Preporučuje se tuširanje, naravno.
Ja sam se kupala dok jednom nije pored mene proplivala neka životinja nalik na pacova, od tada ne.
...pa mozda i jeste vodeni pacov....ko ce znati...ne bi ja tu usla sanse nema kao sto ni u Savu i Dunav ne ulazim....

Жене, како лепа страна теме :)
У суботу сам ишла на јутарњу кафу са другарицом па прошетала по пијаци и опет сам узела цвеће. Заиста постајем права тетка! Питање је када ћу још и мачку да набавим :lol:

Жене, како лепа страна теме :)
У суботу сам ишла на јутарњу кафу са другарицом па прошетала по пијаци и опет сам узела цвеће. Заиста постајем права тетка! Питање је када ћу још и мачку да набавим :lol:

Znam da nema šanse to da se desi dok još malo ne odlepiš, ali ti u stvari jesi mačkarka, samo to ni ne znaš.
Nešto kao moja mama, lepo mogu da te zamislim :lol:

Znam da nema šanse to da se desi dok još malo ne odlepiš, ali ti u stvari jesi mačkarka, samo to ni ne znaš.
Nešto kao moja mama, lepo mogu da te zamislim :lol:
Мене често доживљавају као неког ко не подноси животиње, а ја им не желим ништа лоше. Чак сам прошле године зауставила саобраћај на раскрсници код железничке када сам видела да је маче отишло под једна кола.
Волим слике младунаца, већина су ми слатки. Али на слици :lol:
Не подносим директан контакт са животињом, да се очеше о мене или да је мазим. Не могу, гадљива сам на то.

Back