Tonci Provala
Buduća legenda
- Poruka
- 28.769
ma da, zato smo ga i kupili
nije idealan, al nam je ogovaralo sta sve mozemo uraditi
nije idealan, al nam je ogovaralo sta sve mozemo uraditi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Баш ми се свиђа!
gleda prema ulici tako da postoji razlog zasto je zatvorenaБаш ми се свиђа!
Само ми је жао што је затворена.
jeste, oko 9 iljadaTonci, koliko izadje infostan sa grijanjem za vasu kvadraturu? To je sa starim sistemom, bez kalorimetara?
Ako nije info za javnost, ne obaziri se: )
У НС се то зове Информатика, обухвата грејање, топлу воду, смеће, и тако те ситнице. Део иде на рачун зграде за ситне поправке, сијалице,... Код нас је око 14000 за стан од 78 квадрата, целе године, и када нема грејања.sta sve ulazi u infostan, kod nas toga nema pa pitam. inace, kod nas je oko 50e grijanje za 60kv. u novim stanovima je puno lakse jer ne moras grijati
Novi stanovi sad obicno imaju obracun grijanja po potrosnji. Obicno izadje jeftinije nego prema starom sistemu, posto ne placas cijele godine punu cijenu, ali radijatori nisu vruci kao kod starih, nema bas da se seta zimi u potkosilji uz otvoren prozor, ni uz bolju izolaciju nego na starim.sta sve ulazi u infostan, kod nas toga nema pa pitam. inace, kod nas je oko 50e grijanje za 60kv. u novim stanovima je puno lakse jer ne moras grijati
gdje sam god bio u novom stanu temperatura nikad ne pada ispod 21 bez ikakvog grijanja. mjesecno bude oko 15-20e vise struje za mjesece kad se grije. naravno, iskljuceno je centr. grijanje. kod mene u starom stanu bez fasade gdje je iskljuceno centralno u spavacoj bude 18-19, u kao maloj dnevnoj sto sam napravio bude 21-22.Novi stanovi sad obicno imaju obracun grijanja po potrosnji. Obicno izadje jeftinije nego prema starom sistemu, posto ne placas cijele godine punu cijenu, ali radijatori nisu vruci kao kod starih, nema bas da se seta zimi u potkosilji uz otvoren prozor, ni uz bolju izolaciju nego na starim.
Voda, struja za stubiste, smece, ponegdje lift, jos raznih sitnih sranja ovisno o opcinista sve ulazi u infostan, kod nas toga nema pa pitam. inace, kod nas je oko 50e grijanje za 60kv. u novim stanovima je puno lakse jer ne moras grijati
...moja terasa ne gleda na ulicu pa sam morala da je zatvorim, inace ne bi mogla nikad ni da izadjem na nju....ovako otvorim prozor sirom, pa bar znam da je cisto i da ne smrdi garez kao kad je bila otvorena...meni je zao zbog cveca sto nemam uslova da ga vise drzim jer je malecka i nemam mesto za to, ali neceg sam morala da se odreknem....gleda prema ulici tako da postoji razlog zasto je zatvorena
prozori su klizni tako da ih sirom otvorimo
ali bez njih ne bi opstalo nista
...jel vam to sa parnim grejanjem?Nama je informatika 4000 mesecno za nasu kutiju sibica od 30kv, maminih 58 je 10000.
mozda moze nesto visece ili na policama...moja terasa ne gleda na ulicu pa sam morala da je zatvorim, inace ne bi mogla nikad ni da izadjem na nju....ovako otvorim prozor sirom, pa bar znam da je cisto i da ne smrdi garez kao kad je bila otvorena...meni je zao zbog cveca sto nemam uslova da ga vise drzim jer je malecka i nemam mesto za to, ali neceg sam morala da se odreknem....
...jako je nezgodno jer na jednom zidu koji je siri imam usrafljenu zicu za ves da mi nebi zauzimala prostor ona koja se rasklopi pa stoji jer kad sam to cudo imala nisam mogla ni da izadjem na terasu dok se ves susi...na drugom je zakacen oramric za svasta nesto potrebno, premala je jedva su stale dve stolice i stocic i to je to...plus sto je nepravilnog oblika sa jednim ipo zidom...ostalo je sada pvc, a pre je bilo sve otvoreno...jedino sto bi eto moglo je neki kaktusi pa da stoje u nekoj staklenoj posudi na tom stocicu...mozda moze nesto visece ili na policama
takvi smo mi nindze!Moram da se pohvalim refleksom, ispadne mi viljuška iz ruke dok stojim u kuhinji i vidim je kao usporeni snimak, ona pada, već 20-ak cm ispod nivoa odakle sam je ispustila i tu je uhvatim.Tako sam jednom na kasi uhvatila nešto što je krenulo da pada pa se kasirka čudila.
))ja to stalno radimMoram da se pohvalim refleksom, ispadne mi viljuška iz ruke dok stojim u kuhinji i vidim je kao usporeni snimak, ona pada, već 20-ak cm ispod nivoa odakle sam je ispustila i tu je uhvatim.Tako sam jednom na kasi uhvatila nešto što je krenulo da pada pa se kasirka čudila.