Pohvalite se III

Da se pohvalim da ova mala koju sam rodila danas puni 17.godina a da je juče položila TOEFL i sada može da aplicira na osnovne studije u inostranstvu.
Нека ти је жива и здрава, Мачко, она има свој зацртани пут и озбиљно гази ка томе :heart:

letnje parfeme kupujem za zimu :) Sun nisam do sada imala i svidja mi se

1579990145974.png

Znam da si pitala freju ali...
blizu ti je a jos bitnije blizu je njoj... kad i ako joj zatreba...
Zamisli da ti ode u Kanadu? :(

Ja bih volela da moja deca odu odavde... ali ne bas preko okeana... Evropa je ipak Evropa...
Ta škola koju ona želi postoji i u Barceloni. Nznm koji moj plaćamo spanski godinama ako će na Nemacko govorno podrucje... jeste bliže, ni ja nisam za Ameriku ali ako ti kažem da je njoj za master opcija Bangkok onda nemam više šta da ti kažem drugo😂

Ta škola koju ona želi postoji i u Barceloni. Nznm koji moj plaćamo spanski godinama ako će na Nemacko govorno podrucje... jeste bliže, ni ja nisam za Ameriku ali ako ti kažem da je njoj za master opcija Bangkok onda nemam više šta da ti kažem drugo😂
Pa to je ok.
Dete hoce da se otrgne i krenula je korak po korak.
Prvo da se navikne da ne zivite zajedno, niste u istom gradu, drzavi... pa dok dodje do mastera i ti ces se privici, nek ide u Bangkok... vec cete biti sa prerezanom pupcanom vrpcom... a to je sjajno... za mlade ljude pogotovo :)

PS. Licno i ja bih sebi birala Barselonu. Ali detetu pre MinKen ;)
Nece spanija nikad biti tako razvijena ko nemacka
Oni da nemaju tu kataloniju da im malo vadi prosek bili bi teska beda
Ja licno nikad ne bih iz srbije isla u zemlji slicnog mentaliteta ko naseg - lenjog, a to su sve mediteranske zemlje, jer im je i ekonomski i socioloski momenat vrlo los, ko i nama

Svakako je bolji izbor centralna i severna evropa od mediterana

Pricam o ekonomskom i socioloskom momemtu, gde je bolje... ne mislim na ukus i licne zelje, ko sta voli nek ide de oce....

Oni se sad bas razvijaju, pricam o bankoku
Ja licno mislim da uz sve pare i razvoj koji dozivljavaju ce ostati to sto jesu... nisam ljubitelj njihovog mentaliteta
Ali jesam za to da sve treba probati ako zeli.... odes vidis, svidja ti se ok, ne svidja ti se a najlakse je vratiti se .... baselona minhen bankok ma de god oce a moze nek proba....

Nece spanija nikad biti tako razvijena ko nemacka
Oni da nemaju tu kataloniju da im malo vadi prosek bili bi teska beda
Ja licno nikad ne bih iz srbije isla u zemlji slicnog mentaliteta ko naseg - lenjog, a to su sve mediteranske zemlje, jer im je i ekonomski i socioloski momenat vrlo los, ko i nama

Svakako je bolji izbor centralna i severna evropa od mediterana

Pricam o ekonomskom i socioloskom momemtu, gde je bolje... ne mislim na ukus i licne zelje, ko sta voli nek ide de oce....
Pa time se i mi vodimo, mada ja nisam insisitirala na Barsi niti na Minhenu samo smo u startu odbacili Švicu.
cinjenica da je Nemacka to sto jeste i DS već na drugoj godini oni moraju da obezbede sebi praksu ( škola pomaže u tome) gde prakricno imaju rade i kroz rade uče ono sto će da rade kad i ko završi.
ona je luda za Azijom, njoj je Bangkok grad snova, to je ipak Vodolija i za sada je to drži. Ček dok se zatalebasa, tamo ih u školi ima iz cele Evrope ko zna gde će da završi. Master je važan jer tada bira šta će tačno da radi u okviru tog biznisa koji će da studira. Mogucnosti su mnogobrojne.

Back