- Poruka
- 63.764
Нека ти је жива и здрава, Мачко, она има свој зацртани пут и озбиљно гази ка томеDa se pohvalim da ova mala koju sam rodila danas puni 17.godina a da je juče položila TOEFL i sada može da aplicira na osnovne studije u inostranstvu.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нека ти је жива и здрава, Мачко, она има свој зацртани пут и озбиљно гази ка томеDa se pohvalim da ova mala koju sam rodila danas puni 17.godina a da je juče položila TOEFL i sada može da aplicira na osnovne studije u inostranstvu.

U MinKen.Kanada il ozijevci? Gde oce da ide?
Pa sta ce joj toefl??U MinKen.![]()

htela je TOEFL položila je. Dobro smo se sve raspitali veruj mi ja pare za bacanje nemam...Pa sta ce joj toefl??
Jeste proverili vi to dobro, mozda joj je bolje ielts ako ce evropu....
Barem je tako bilo kad sam ja polagala toefl
a ne idemo mi ide samo ona pod uslovom da ispuni još uslova... daleko je MinKen, još godinu dana do aplikaciranja za faks.Ja mLogo volem minKen
Vodite i mene![]()
Gazi gazi ne okreće se šta ostavlja iza sebe.Нека ти је жива и здрава, Мачко, она има свој зацртани пут и озбиљно гази ка томе![]()
E ok....htela je TOEFL položila je. Dobro smo se sve raspitali veruj mi ja pare za bacanje nemam...

Ma shvatila samP
a ne idemo mi ide samo ona pod uslovom da ispuni još uslova... daleko je MinKen, još godinu dana do aplikaciranja za faks.

Sun nisam do sada imala i svidja mi sesad sam videla, srećno dete mama, čestitamDa se pohvalim da ova mala koju sam rodila danas puni 17.godina a da je juče položila TOEFL i sada može da aplicira na osnovne studije u inostranstvu.

I meni se svidja. Nikada ga nisam kupila ali se na free shopu često namirisem bas njim..
Hvala Medosad sam videla, srećno dete mama, čestitam![]()
U MinKen.![]()
Pa za drugi pravac ni ne znamo...Srecan ti ćeri rodjendan macko
Samo napred...
Stvarno to misliš? Ja sam nešto sa Nemačkom... onako.Ma bravo!
Znam da si pitala freju ali...Stvarno to misliš? Ja sam nešto sa Nemačkom... onako.

Ta škola koju ona želi postoji i u Barceloni. Nznm koji moj plaćamo spanski godinama ako će na Nemacko govorno podrucje... jeste bliže, ni ja nisam za Ameriku ali ako ti kažem da je njoj za master opcija Bangkok onda nemam više šta da ti kažem drugoZnam da si pitala freju ali...
blizu ti je a jos bitnije blizu je njoj... kad i ako joj zatreba...
Zamisli da ti ode u Kanadu?
Ja bih volela da moja deca odu odavde... ali ne bas preko okeana... Evropa je ipak Evropa...
Pa to je ok.Ta škola koju ona želi postoji i u Barceloni. Nznm koji moj plaćamo spanski godinama ako će na Nemacko govorno podrucje... jeste bliže, ni ja nisam za Ameriku ali ako ti kažem da je njoj za master opcija Bangkok onda nemam više šta da ti kažem drugo![]()

Nece spanija nikad biti tako razvijena ko nemackaPS. Licno i ja bih sebi birala Barselonu. Ali detetu pre MinKen![]()
Oni se sad bas razvijaju, pricam o bankokuTa škola koju ona želi postoji i u Barceloni. Nznm koji moj plaćamo spanski godinama ako će na Nemacko govorno podrucje... jeste bliže, ni ja nisam za Ameriku ali ako ti kažem da je njoj za master opcija Bangkok onda nemam više šta da ti kažem drugo![]()
Pa time se i mi vodimo, mada ja nisam insisitirala na Barsi niti na Minhenu samo smo u startu odbacili Švicu.Nece spanija nikad biti tako razvijena ko nemacka
Oni da nemaju tu kataloniju da im malo vadi prosek bili bi teska beda
Ja licno nikad ne bih iz srbije isla u zemlji slicnog mentaliteta ko naseg - lenjog, a to su sve mediteranske zemlje, jer im je i ekonomski i socioloski momenat vrlo los, ko i nama
Svakako je bolji izbor centralna i severna evropa od mediterana
Pricam o ekonomskom i socioloskom momemtu, gde je bolje... ne mislim na ukus i licne zelje, ko sta voli nek ide de oce....