- Poruka
- 163.856
radije bi ispitivao bez obaveza neku štefi ili ulrike po zanimanju ako su naslednice
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

neke edukativne igrice. I ono klasično, 2 knjige, brojanicu, diptih, malo slatkiša...Al lose stareLepe su Bavarke...ono, oriđinale....

Ovako.Ako imas vremena pojasni mi malo...
Iako mi je daleko, ali se nadam da ce moji klinci jednog dana...
Od troskova, sta placas?
Skolarinu? Mesecno? Godisnje?
Knjige?
Stan? Nema doma?
Ovo za 1.000e mesecno su svi njeni mesecni troskovi, sa ili bez skolarine?
Imaju li neke stipendije?

))
)))
))Pitali babu koje unuče joj je najdraze,u subotu me zaustavila policija, bio kod kuma, pijuckao, pitaju me jesi pio, reko jesam dva gorka lista))
vec u sebi kontam ode vozacka, i da on meni da duvan ono sranje kad 0.0. izgleda pokvaren bio uredjaj)))
Traju 3+master.macko, a koje su to osnovne studije, neki biznis? traju 4 godine?
moj srednjoskolac, a vrsnjak tvoje cerke ima samo blagu predstavu sta bi evenutalno mogao da studira
njemu je to sad vrlo sekundardna stvar, to skolovanje, to je samo ometajuci faktor u njegovom socijalnom zivotu trenutno![]()

E sad sreća moja sto ona to želi sama da to stvori i bude “Svoja i nezavisna”znam znam![]()
![]()
Mi smo rekli placano prvu godinu ako ne bude ok i ne ide redovno, vraća se ovamo pa nek bira ovde neki faks.a za studije, samo napred
lepo je kad zna sta hoce, a sigurna sam da ima volju i da istera sve do kraja![]()
Oooo skupe stvari,ooo skup ferari ooo euri,marke,kune,dolari i dinari,da,da ...Traju 3+master.
moja hoće Business administration osnovne a master ili Tourisam managment ili HRM pa u health care. Oće da vodi neku bolnicu ali ne u Srbiji. Možda neki Enterpreneurship...
Sve u svemu biznis lova skupe stvari.. skup Ferari, ona bi Bali, malo New York
malo Pariz, malo jahte, avioni
malo London i Dubai...
A ti znaš šta sam ti napisala![]()
Oooo skupe stvari,ooo skup ferari ooo euri,marke,kune,dolari i dinari,da,da ...
Iznenadjenje,ti slusas Rastu...

Odakle ti to?Rasta peva taj trep preko autotjuna,tako je Basiviti produkcija dosla do raspada,otisla u nepovrat.zar to ne peva sansajn?
Mrtvi ne razmisljaju,nemaju tu mogucnost.О томе треба да размишља овај народ кад гласа, не наша деца.
Odakle ti to?Rasta peva taj trep preko autotjuna,tako je Basiviti produkcija dosla do raspada,otisla u nepovrat.