- Poruka
- 11.423
A sad, na primer, stavljam beli veš da se suši...na koliko minuta ? Ima nešto kao veš za orman, veš za nošenje i veš za peglanje...ne bih je susila 100%, samo 60
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sad, na primer, stavljam beli veš da se suši...na koliko minuta ? Ima nešto kao veš za orman, veš za nošenje i veš za peglanje...ne bih je susila 100%, samo 60
Ja je ne bi ni prala ni susila nego bi je odnela na hemijsko. Ovo kazem iz iskustva, jer sam jednom oprala svoju perjanu jaknu, fino na programu za perje ali dzaba sve se sto sabilo jedva se nekako na sto jada vratila u prvobitno stanje i od tad je perje pocelo da ispada, na hemijskom se to nikad ne desi.Stigla mašina za sušenje veša. Kondenzaciona. Ne vidim na uputstvu kako se suši perjana jakna..imate savet ?
Samo ti se kaze, ako neces da peglas stavi ne neki od ta dva programa.A sad, na primer, stavljam beli veš da se suši...na koliko minuta ? Ima nešto kao veš za orman, veš za nošenje i veš za peglanje...
Takve vise ne prave.Već smo pisale svoja iskustva sa pranjem i sušenjem perjanih jakni, ali nije zgoreg da ponovim.
Ja svoju "mont" jaknu, kojoj je ovo 23. zima, perem u mašini, na 800 ili 1000 obrtaja centrifuge. Kada se prosuši lice, rastresem malo perje i stavim je na stolicu pored radijatora. Kad god prođem pored nje, rastresem je, i ona se samo duva.
Nemam mašinu za sušenje veša, nemam blizu radnju za hemijsko čišćenje, i ništa joj ne fali ni ovako. Nadživeće me, sunce joj poljubim.
pise ti u uputstvu koje ide uz masinuA sad, na primer, stavljam beli veš da se suši...na koliko minuta ? Ima nešto kao veš za orman, veš za nošenje i veš za peglanje...
Sad sam osušila prvu turu, nisam znala koji program, pa sam stavila na mix rublja. Vrlo sam zadovoljna.pise ti u uputstvu koje ide uz masinu
ja uglavnom koristim program koji posle pranja odmah susi

Zamisljam te kako izgovaras ovu zadnju recenicu.Već smo pisale svoja iskustva sa pranjem i sušenjem perjanih jakni, ali nije zgoreg da ponovim.
Ja svoju "mont" jaknu, kojoj je ovo 23. zima, perem u mašini, na 800 ili 1000 obrtaja centrifuge. Kada se prosuši lice, rastresem malo perje i stavim je na stolicu pored radijatora. Kad god prođem pored nje, rastresem je, i ona se samo duva.
Nemam mašinu za sušenje veša, nemam blizu radnju za hemijsko čišćenje, i ništa joj ne fali ni ovako. Nadživeće me, sunce joj poljubim.

ja i perem i susis perjane jakne u masini. samo stavis dve teniske loptice koje rastresu to perje, jakna ko nova izadjeSad sam osušila prvu turu, nisam znala koji program, pa sam stavila na mix rublja. Vrlo sam zadovoljna.
ja sad prvi put imam perjanu jaknu..ali nije doebal uopste, bas je super..bas sam razmisljala kako cu je odrzaviatiperjane jakne se nose na hemijsko ciscenje, bas zbog pera jer se sjebe onaj ledjni dio. ne bih rizikovao zbog 10e da unistim jaknu od 200

ne mozes na osnovu mont jakne da izosis zakljuckeVeć smo pisale svoja iskustva sa pranjem i sušenjem perjanih jakni, ali nije zgoreg da ponovim.
a jel bio slobodan pre cestitke?10 минута пре поласка на посао пошаљем директору поруку, честитам му Божић.
Стиже одговор да се захваљује и да ми жели пријатан слободан дан. Милина!![]()

Nemam pojma, nikada nisam imala perjanu jaknu koja nije "mont". Jedna, koju nosim po dvorištu kada nešto radim ima 30 godina. Ova "nova"ne mozes na osnovu mont jakne da izosis zakljucke
montare su jako kvalitetne zimske jakne..one perje imaju u posebnim vrecicama unutar stepova jakne a i materijali su kvalitetni.
ima 23, a izgleda stvarno kao nova.