Pohvalite se III

U danasnje vreme mladja prvorotkinja :)
Nek nje ziva i zdrava i ona i beba :heart:
Живот то намести када треба, верујем.
Иако лично подржавам раније рађање.
Наравно! Заслужује сву срећу. Жена која има и птичије млеко ако пожели а толико је скромна и нормална, што је у данашње време стварно реткост. Чак ни помоћ неће никакву иако јој се може. Каже:"Ако треба, зваћу тебе. Ти већ 16 година имаш сертификат." :lol: :heart:

Наравно! Заслужује сву срећу. Жена која има и птичије млеко ако пожели а толико је скромна и нормална, што је у данашње време стварно реткост. Чак ни помоћ неће никакву иако јој се може. Каже:"Ако треба, зваћу тебе. Ти већ 16 година имаш сертификат." :lol: :heart:

To joj je greška. Svakoj ženi treba pomoć.
Ja se još uvek nisam oporavila od samostalnog čuvanja novorodjenceta bez žive duše. Sada bih uradila drugačije. I to spadam u brze i okretne, izdržljive ljude koji mogu solidno da potegnu. Bespotrebno dokazivanje i bespotreban pritisak društva za koji niko neće kazati hvala a žena sebe istroši. Zdravlje se čuva dok ga čovek ima, ta rečenica nije klise i nema potrebe da riba toalete i pere kuhinju sa bebom od deset dana. Nikome koristi od toga.

Za hvaljenje - osisala sam kosu. Bila je skoro pa do struka, kika kao vila iz planinskog sela, dobra vest je i što ipak nemam sede, reče žena to je ta jedna i iščupala je. Ostajem brineta do daljnjeg. Nadam se zauvek.

Није то доказивање. За некога потпуна комоција, када си сам, нема цену. И сама сам таква. Што стигнем, што могу... али да ми се нико ту не мота. Неком су већа тензија и притисак присутност особе више, него која обавеза више, која уосталом може и да се одложи.

Jel to bozina cerka?

jel mogu da s epohvalim kako sam otresla juče jednu mrcinu od kolege karatiste da se tresla sala...
trpela njegovo dobacivanje jedno 2 sata i onda mi puko film..
tako sam zagrmela da su svi oko mene zaćutali,a i on...
posle sam saznala da je inspektor neki...
jbga,nisam znala na vreme...
al je zaćuto...
Jesi ga isprepucala? Ako si samo vikala to umem i ja..;)

hahahahhaa,slatki ste...
nisam morala da prljam ruke (ili noge)...
dovoljno je bilo da zagrmim...
doduše prethodno sam ga lepo,pristojno zamolila da sve probleme rešavamo umerenim tonom i uz svo dužno poštovanje ostalih sudija...
nije me poslušao...jbga,posle proradi vulkan..
a prozivao je ceo moj panel sudija kako ne rade svoj posao(nisu prozvali neko njegovo dete na borilište)..pri tom,sve moje sudije 3 puta pozivale decu,pa onda pozivali i preko mikrofona one koji se ne pojavljuju,pa onda opet još jedno 2 puta kod borilišta opet pozivali...
ne može ostalih 45 dece da čeka njega jednog koji ko zna gde je bio...

i tako je on,prozivao,prozivao i prozivao,ceo moj panel (bila sam šef borilišta) dok mi nije pukao film...
ne dozvoljavam da se neko iživljava nad ljudima koji sjajno rade svoj posao pod mojim nadzorom u hali prepunoj takmičara (blizu 700)...
a ne dozvoljavam da neko pljuje i po mom radu...
šefovi borilišta smo inače bili dugogodišnji internacionalne sudije u svojim federacijama i vrsni karatisti...

ko god da si,ima da poštuješ hijerarhiju...i ja je poštujem...

Sa njenom kategorizacijom ne sme, osim da je u zvaničnoj borbi. Crni pojas se u napadu vodi kao hladno oužje (po zakonu).
Šteta.
Ja sam pre 25. godina a možda i više ispred bioskopa prisustvovala lemanju jednog “mangupa” od strane izvesne kovrdzave dugokose devojke u kaputu... on je njoj skinuo kapu sa glave i ona ga lepo molila da joj vrati a onda ga je složila.. ma, znam da sam tada rekla da ću žensko dete na borilački sport da dam..
Al nisam.

Back