86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Породила се кума! Моје годиште а прво дете. Пресрећна сам!!! Бебица је пожурила неколико дана па је баш изненађење 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

U danasnje vreme mladja prvorotkinjaПородила се кума! Моје годиште а прво дете. Пресрећна сам!!! Бебица је пожурила неколико дана па је баш изненађење![]()

Живот то намести када треба, верујем.U danasnje vreme mladja prvorotkinja
Nek nje ziva i zdrava i ona i beba![]()

Живот то намести када треба, верујем.
Иако лично подржавам раније рађање.
Наравно! Заслужује сву срећу. Жена која има и птичије млеко ако пожели а толико је скромна и нормална, што је у данашње време стварно реткост. Чак ни помоћ неће никакву иако јој се може. Каже:"Ако треба, зваћу тебе. Ти већ 16 година имаш сертификат."![]()
![]()
Jel to bozina cerka?Живот то намести када треба, верујем.
Иако лично подржавам раније рађање.
Наравно! Заслужује сву срећу. Жена која има и птичије млеко ако пожели а толико је скромна и нормална, што је у данашње време стварно реткост. Чак ни помоћ неће никакву иако јој се може. Каже:"Ако треба, зваћу тебе. Ти већ 16 година имаш сертификат."![]()
![]()

Jesi ga isprepucala? Ako si samo vikala to umem i ja..jel mogu da s epohvalim kako sam otresla juče jednu mrcinu od kolege karatiste da se tresla sala...
trpela njegovo dobacivanje jedno 2 sata i onda mi puko film..
tako sam zagrmela da su svi oko mene zaćutali,a i on...
posle sam saznala da je inspektor neki...
jbga,nisam znala na vreme...
al je zaćuto...
nisi samo razjasnila kakvo dobacivanje..ono..nabacivao ti se ili zahebavao..smarao?jel mogu da s epohvalim kako sam otresla juče jednu mrcinu od kolege karatiste da se tresla sala...
trpela njegovo dobacivanje jedno 2 sata i onda mi puko film..
ona ima crni pojas treci dan, cetvrta noc i drzavni praznik..ta i kad zagrmi kao da te je istuklaJesi ga isprepucala? Ako si samo vikala to umem i ja..![]()

To je sve u redu ali ja bih jako volela da je bilo malo i bum tras pa na pod ono njihovo...ona ima crni pojas treci dan, cetvrta noc i drzavni praznik..ta i kad zagrmi kao da te je istuklatako se osecas
![]()
)
ova je naletila na jednog poznanika, opalio je u sise, vise se nikad nije tuklae i mi u kraju jednu takvu
ne znam sta je sad sa njom![]()
hranaИма јако агресивних девојчица. Не знам шта им је!?

Sa njenom kategorizacijom ne sme, osim da je u zvaničnoj borbi. Crni pojas se u napadu vodi kao hladno oužje (po zakonu).To je sve u redu ali ja bih jako volela da je bilo malo i bum tras pa na pod ono njihovo...
(ja toliko volim kad vidim zensko da zna da se bije da je to strasno)
Jesi ga isprepucala? Ako si samo vikala to umem i ja..![]()

Има јако агресивних девојчица. Не знам шта им је!?

za sve je kriv mma i facebook,ma ceo internetИма јако агресивних девојчица. Не знам шта им је!?
Šteta.Sa njenom kategorizacijom ne sme, osim da je u zvaničnoj borbi. Crni pojas se u napadu vodi kao hladno oužje (po zakonu).