moonja..
Buduća legenda
- Poruka
- 32.928
Nije, što, meni baš drago.Odlučio sam se za Karibe, msm u tom pravcu
Ono jes' da vas boli patak al' šta da radim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije, što, meni baš drago.Odlučio sam se za Karibe, msm u tom pravcu
Ono jes' da vas boli patak al' šta da radim

Nisam znala da se ova "slika" zove kameja, ali kako god se zvala prelepa je mnogo mi se dopada....jednom cu mozda i ja sebi jednu takvu nabaviti iznad natkasne u spavacoj, samo prvo d apromenim krevet i napravim mesta za natkasnuJa danas sa ovim se hvalim pa kad ga okacim pohvaliću se opet. Uzela sam dva manji za devojačko kupatilo a veći za iznad mog kreveta kao visilica koja samo figurira sa moje strane gde spavam. U toj sobi nema lustera...Pogledajte prilog 618968
i ove dve kameje sam uzela od alabastera takodje za spavaću sobu iznad nahtkasni.
Pogledajte prilog 618969

Ja danas sa ovim se hvalim pa kad ga okacim pohvaliću se opet. Uzela sam dva manji za devojačko kupatilo
Znas da su gospodske kuce davnih dana imale devojacku sobu? E to je bila soba za sluskinjuizvini, ali sta je to devojacko kupatilo?
Pa od devojke, ove zaštićene stanarke koja živi sa nama a koju sam na sve i rodila.izvini, ali sta je to devojacko kupatilo?
Mi smo od devojačke sobe, kuhinje, toaleta i ostave napravili devojci sobu i kupatilo. Samo smo joj ukinuli ulaz zasebni i lift za ugalj i ves koji vodi u podrum.Znas da su gospodske kuce davnih dana imale devojacku sobu? E to je bila soba za sluskinju
Ona je od alabastera a ram je od drveta. Pravi mi jedan čovek. Prenezni su ko voli taj stil.Nisam znala da se ova "slika" zove kameja, ali kako god se zvala prelepa je mnogo mi se dopada....jednom cu mozda i ja sebi jednu takvu nabaviti iznad natkasne u spavacoj, samo prvo d apromenim krevet i napravim mesta za natkasnu![]()
...aha znaci nema u slobodnoj prodaji...Ona je od alabastera a ram je od drveta. Pravi mi jedan čovek. Prenezni su ko voli taj stil.
Ja danas sa ovim se hvalim pa kad ga okacim pohvaliću se opet. Uzela sam dva manji za devojačko kupatilo a veći za iznad mog kreveta kao visilica koja samo figurira sa moje strane gde spavam. U toj sobi nema lustera...Pogledajte prilog 618968
i ove dve kameje sam uzela od alabastera takodje za spavaću sobu iznad nahtkasni.
Pogledajte prilog 618969
Ako budeš zainteresovana javi se povezacu te......aha znaci nema u slobodnoj prodaji...