Pohvalite se III

Нема на чему...ми смо се намучили да нађемо стоп светло, одломљен део украсне пластике, светло нормално ради, али не може да прође технички преглед...
А прошле године смо морали да радимо маску...
Притом ауто апсолутно исправан, али ови гледају естетику.
Зато испред нас ладно прође кец на прегледу, из 80 и неке.
Мало је рећи да сам полудела.

Има, има, не знам само како ће од наредне године са издувним гасовима да пролазе дизелаши...биће опет паљења аутомобила.

Ja danas sa ovim se hvalim pa kad ga okacim pohvaliću se opet. Uzela sam dva manji za devojačko kupatilo a veći za iznad mog kreveta kao visilica koja samo figurira sa moje strane gde spavam. U toj sobi nema lustera...
0951AF65-19E9-4852-A8C4-6672B56CBC7E.jpeg

i ove dve kameje sam uzela od alabastera takodje za spavaću sobu iznad nahtkasni.
7CE0FD50-D41A-4B57-8E59-52850719620B.jpeg

Ja danas sa ovim se hvalim pa kad ga okacim pohvaliću se opet. Uzela sam dva manji za devojačko kupatilo a veći za iznad mog kreveta kao visilica koja samo figurira sa moje strane gde spavam. U toj sobi nema lustera...Pogledajte prilog 618968
i ove dve kameje sam uzela od alabastera takodje za spavaću sobu iznad nahtkasni.
Pogledajte prilog 618969
Nisam znala da se ova "slika" zove kameja, ali kako god se zvala prelepa je mnogo mi se dopada....jednom cu mozda i ja sebi jednu takvu nabaviti iznad natkasne u spavacoj, samo prvo d apromenim krevet i napravim mesta za natkasnu :)

Ja danas sa ovim se hvalim pa kad ga okacim pohvaliću se opet. Uzela sam dva manji za devojačko kupatilo a veći za iznad mog kreveta kao visilica koja samo figurira sa moje strane gde spavam. U toj sobi nema lustera...Pogledajte prilog 618968
Pogledajte prilog 618969

Veoma je lepo, bas mi se dopada samo sam ja mislila da je kameja u ramu ili medaljonu izrezbaren profil zene (najčešće sa pundjom)...ovo mi je otkriće, bas je interesantno...volim i takve medaljone, omiljeni mi je u biseru i crnom oniksu, rado ga nosim ali ima taj profil zene...

Back