Pohvalite se III

Ne idem nigde, tj. ne selim se, biću strani plaćenik.
Ne planiram da menjam adresu stanovanja, ali meni više neće otimati za socijalno, zdravstveno i penziono koje ne postoji u ovoj državi.

- - - - - - - - - -

Idem bukvalno u penziju. Planiram da radim do pedesete, a onda dižem sve četiri u vis, kupujem kamper pa polako...

pa imas ti da gulis jos kolko oces, nije kao da imas 49, pa za koji dan u penziju.
znaci, promenila si posao, otisla u privatnike koji sebi ne uplacuju doprinose :malav:

pa imas ti da gulis jos kolko oces, nije kao da imas 49, pa za koji dan u penziju.
znaci, promenila si posao, otisla u privatnike koji sebi ne uplacuju doprinose :malav:
Misliš ne uplaćujem NJIMA doprinose?
Ko je od nas video išta od tih doprinosa što nam otimaju?
Socijalno hvala bogu mi ne treba, zdravstveno ne postoji - sve moramo da radimo privatno, crkavicu od penzije ako mi i daju kada budem imala 100 godina, ostaviću im da oni čačkaju zube sa tim.
Sve mogu da mi uzmu, ali dostojanstvo ne mogu. Serem im se u sistem.Hebalo ih 40-časovno radno vreme na papiru, a u stvarnosti ti sede na grbači danju i noću i poliraju mozak. Ja sam im dala 20 najboljih godina i ne dam više ni jednu.
A tek od moje dece neće uzeti ni dinara.

Stavila sociva danas... prvi put ovog proleca... i bila na sminkanju... isli na neko krstenje...
Dosli u restoran...
Okrece se poznanica sa susednog stola i kaze mi:”Zamisli sin mi malopre kaze Mama mama, pogledaj kako lepe oci ima ona devojka iza tebe, ali nemoj odmah da se okreces da ne skonta.” :heart: Sin ide osnovnu skolu :)

Nije za pohvalu jer sam sebi natovario obavezu vise, ali me navukao komsija da hranimo macke u kraju. Ja jos i nekako, ali on je otisao u prodavnicu za zivotinje i kupio dzak hrane. Ne mrzi ga svako jutro u 7 15 da sidje i ostavi brdo te hrane. Nisam bas toliko zaludjen kao on, ali se drzim...

MM mi danas rekao da me voli... :eek:
On to nikad ne radi... ne znam da li se hvalim ili zalim... :lol:

S obzirom da je tvoj muzic coban koji psuje po ceo ovo bi trebalo da je veliki plus.:mrgreen:

Nesto sve razmisljam kakva bi to izjava bila.:think:

"Volim te pitjko moja jedina najvise na cijelom svijetu".:)

Dok u jednoj drzi pljugu, u drugoj pivdzanu, a Informer na stolu.:malav:

Poeticno i iz srca.:heart2:

Poslednja izmena:
S obzirom da je tvoj muzic coban koji psuje po ceo ovo bi trebalo da je veliki plus.:mrgreen:

Nesto sve razmisljam kakva bi to izjava bila.:think:

"Volim te pitjko moja jedina najvise na cijelom svijetu".:)

Dok u jednoj drzi pljugu, u drugoj pivdzanu, a Informer na stolu.:malav:

Poeticno i iz srca.:heart2:
Mm ne pusi
Ne pije pivo
Ne cita Informer

Za tebe je gospodin :zag:
ja bih proverio u fonu s kim se dopisuje to samo znaci dima nesto sa strane
Ja da proveravam?! :lol:
Ne slusaj ove trovace Cicak:heart:
Ne dam se :lol:
Kako bre nikad cile :huh:
Nikad!
Tvrdi da on to pokazuje svakodnevno, delima.
Da je to “Volim te” samo jedna licemerna fraza... :)

Back