Pohvalite se III

...hvala :)

...nego cestitam i ja tebi, bas me zanima jel to bila proteinska dijeta ili nesto drugo?

Nešto slično, čistim probavni trakt od gljivica koje se tu nakupe kad se jede puno slatkiša. Mesec dana sam iz ishrane izbacio ugljene hidrate, ostalo jedem koliko hoću.

Nešto si se brzo istopio. Mora da nije bilo puno viška.
Ali svakako, čestitam.

Pa i nije bilo, krenuo sam sa 97kg, sad sam na 92kg

Mm i stariji klinac su držali tri meseca hrono dijetu.
Mm je prošle godine skinuo 14kg za tri meseca, prvi mesec 10kg.
Ove godine je nabacio 5kg pa ih je skinuo za mesec dana hrono dijetom, a klinac je skinuo isto toliko za tri meseca. Ali je i narastao 1,5cm. :heart:
Ja sam jela sa njima i sa istim tajmingom i sišlo mi 3kg. Imam kila kao kad sam bila devojka. A svaki dan jedem čokoladu na poslu. Jedan red uz kafu. Baš da vidim da li ću se ugojiti i ništa, stojim na istoj kilaži. :super:

Mm i stariji klinac su držali tri meseca hrono dijetu.
Mm je prošle godine skinuo 14kg za tri meseca, prvi mesec 10kg.
Ove godine je nabacio 5kg pa ih je skinuo za mesec dana hrono dijetom, a klinac je skinuo isto toliko za tri meseca. Ali je i narastao 1,5cm. :heart:
Ja sam jela sa njima i sa istim tajmingom i sišlo mi 3kg. Imam kila kao kad sam bila devojka. A svaki dan jedem čokoladu na poslu. Jedan red uz kafu. Baš da vidim da li ću se ugojiti i ništa, stojim na istoj kilaži. :super:

super je hrono,a super i za vas.a tu cokoladu jedes popodne?

super je hrono,a super i za vas.a tu cokoladu jedes popodne?

Nema pravila. Inače su doktori rekli klincu da sme da je najbolje da jede slatko ako mora između 16-18h. Ja se baš začudila.
Zvuči bog zna kako, a u stvari to nije dijeta nego način ishrane. Ja tako jedem već godinama, jedino sam preraspodelila obroke drugačije u toku dana. I ne odustajem od voća i slatkog. Imam periode kad ne jedem slatko uopšte pa mi onda naiđe da cepam skoro svaki dan.

Back