Alisa u zemlji čuda
Buduća legenda
- Poruka
- 26.396
Što više viška, brže ide. Kad dođeš blizu idealne težine, e tih 5kg je najteže skinuti. To je bre zapeklo salo.pet kila skidam za dest dana. za sledećih pet reba mi mesec dana

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što više viška, brže ide. Kad dođeš blizu idealne težine, e tih 5kg je najteže skinuti. To je bre zapeklo salo.pet kila skidam za dest dana. za sledećih pet reba mi mesec dana

Što više viška, brže ide. Kad dođeš blizu idealne težine, e tih 5kg je najteže skinuti. To je bre zapeklo salo.![]()
uz setnju je to stvarno najbolje.gladovanje je glupost
Mm i stariji klinac su držali tri meseca hrono dijetu.
Mm je prošle godine skinuo 14kg za tri meseca, prvi mesec 10kg.
Ove godine je nabacio 5kg pa ih je skinuo za mesec dana hrono dijetom, a klinac je skinuo isto toliko za tri meseca. Ali je i narastao 1,5cm.
Ja sam jela sa njima i sa istim tajmingom i sišlo mi 3kg. Imam kila kao kad sam bila devojka. A svaki dan jedem čokoladu na poslu. Jedan red uz kafu. Baš da vidim da li ću se ugojiti i ništa, stojim na istoj kilaži.![]()

Ali mora da se pogura pravilnijom ishranom. Dr je ovim mojima rekao da moraju hranom da ubrzaju metabolizam. Jeli su malo i pogrešno. Da bi skinuo kile moraš više da jedeš, ali "pametno". Čitava nauka od ishrane od kako sedimo za komjuterima po ceo dan.Setnja je zakon za skidanje kilaze (naravno ne ona s noge na nogu).

Ali mora da se pogura pravilnijom ishranom. Dr je ovim mojima rekao da moraju hranom da ubrzaju metabolizam. Jeli su malo i pogrešno. Da bi skinuo kile moraš više da jedeš, ali "pametno". Čitava nauka od ishrane od kako sedimo za komjuterima po ceo dan.![]()
Ali mora da se pogura pravilnijom ishranom. Dr je ovim mojima rekao da moraju hranom da ubrzaju metabolizam. Jeli su malo i pogrešno. Da bi skinuo kile moraš više da jedeš, ali "pametno". Čitava nauka od ishrane od kako sedimo za komjuterima po ceo dan.![]()

Moja mama je tako nas maltretirala pa ja maltretiram moje klince. Mora sve da se jede. Ako pojedu varivo onda mogu keks.Da, da, pravilna ishrana se podrazumeva.
Moja baba je imala krilaticu "od svega po malo"![]()
To su te čuvene metode, danas strogo zabranjene da deca ne bi bila nakaradna kao mi.meni mama kad bi reko neću nabijala gavu u tanjir
meni mama kad bi reko neću nabijala gavu u tanjir

ovako treba danasnji moderni roditelj da uradi:
zagrlim ga i kazem "razumem tvoju frustraciju zbog kiselog kupusa, ali mama ce ti nabiti glavu u tanjir ako ga ne pojedes"![]()
ovako treba danasnji moderni roditelj da uradi:
zagrlim ga i kazem "razumem tvoju frustraciju zbog kiselog kupusa, ali mama ce ti nabiti glavu u tanjir ako ga ne pojedes"![]()

Zato što ako bi bilo po njihovom, jeli bi samo suvarke i slatkiše.pa, što mora da sve jede... moje dete jaja ne jede uopšte, pa mu majka podvaljuje u drugim jelima, albumin, msm da se tako zove je važan za organizam.,.
@Alisa, čitam malo o hrono ishrani, reci mi kako vam izgleda večera, spominju samo belo ili zeleno povrće...
meni mama kad bi reko neću nabijala gavu u tanjir

Jedes proteine i salate
@Alisa, čitam malo o hrono ishrani, reci mi kako vam izgleda večera, spominju samo belo ili zeleno povrće...
Zavisi od ostalih parametara, krvne slike i nekih merenja. Recimo mm je imao masnu jetru i srce i katastrofalnu krvnu sliku.
Klinac je imao odličnu krvnu sliku pa su im obroci bili različiti.
Zajedničko za obojicu je da se hleb jede samo za doručak, ali ne sme da bude od pšeničnog brašna.
Za večeru samo belanca ili riba ili meso (pileće, juneće, teleće...) i sveže salate.
Jogurt i mleko nisu smeli uopšte nikad i nikakvo voće.
Meni je ta njihova večera jako jednolična, to je klincu bilo najteže.
Zato je ručak sasvim ok. Meso i variva od povrća samo bez zaprške i nisu smeli grašak, pasulj i ostale mahunarke.
Setnja je zakon za skidanje kilaze (naravno ne ona s noge na nogu).