Pohvalite se III

Jos uvek niko u zgradi nije dobio,valjda bih videla da visi negde....A kao da mi je i potreban :lol:

- - - - - - - - - -

Sestri u susednom bloku je stigao :rida:

Odmah mejl Ikei da nisi dobila i trazi da dobijes sok i hot dog za dz kad dodjes kod njih u B. potok. 70-ca ide kao svajcarski sat...

- - - - - - - - - -

jesi ih tuzio za uznemiravanje ne primamo reklame!

Uvek podrzavam privatnu inicijativu. I komsije me stalno pljuju sto pustam ljude koji ubacuju flajere u sanducice. Znam da ti ljudi rade za sitnu kintu, a vi komsije da se nosite u tri lepe...

meni to ide na nerve, onda mi se razvlaci po solovima, podu i ostalim coskama.....grr
i papir koji koriste mi je gadan, i onaj jeftin novinski a i onaj satro fensi masan na dodir, fuj, gadno mi da pipam :lol:

lepo brat gugl sve izbaci sta mi treba :lol:

Ja kao neka baba sa tim katalozima, pokupim sve zivo iz Idee, Univera, Maksija i onda dodjem kuci i listam da vidim sta ima :zcepanje:
Potpuno isto i ja! I u tome uzivam.idem od nazad sa spremnom olovkom i papirom.ono sto mi je interesantno zaokruzim.kad zavrsim,krecem ispocetka samo ono sto sam zaokruzila zapisem na papir.zmu kaze ti od svega pravis igranje :lol:
Volim najvise kataloge hrane,ali uzimam i iz lilija i dm-a
Al ne preskacem ni one sa dusecima,garniturama za baste....:lol:

Potpuno isto i ja! I u tome uzivam.idem od nazad sa spremnom olovkom i papirom.ono sto mi je interesantno zaokruzim.kad zavrsim,krecem ispocetka samo ono sto sam zaokruzila zapisem na papir.zmu kaze ti od svega pravis igranje :lol:
Volim najvise kataloge hrane,ali uzimam i iz lilija i dm-a
Al ne preskacem ni one sa dusecima,garniturama za baste....:lol:

I ja zaokruzujem po katalogu :rumenka:

ja se necu hvaliti ali sam pozeljela da prokomentarisem

da li imate u svojoj blizini ili ste mozda bas vi malo takve...one zenice, tipa>

sve joj je tip top cisto, uredno, i to ok, ali ona to na sva usta prica
u stilu, " ja to tako". "ja to ne mogu drukcije"..."Sta, to si gledala na TVu? A, nemam ja vremena za to."
"Procitala si na netu? nemam ja vremena, stvarno."

Necu reci da me nervira takvo ponasanje ali se Nacuditi ne mogu.

VAse misljenje?

da li imate u svojoj blizini ili ste mozda bas vi malo takve...one zenice, tipa>

u stilu, " ja to tako". "ja to ne mogu drukcije"..."Sta, to si gledala na TVu? A, nemam ja vremena za to."

VAse misljenje?
Kakvo misljenje
Svako zivi kako mu se hoce
Oteras u pm ako te nervira i cao

- - - - - - - - - -

VAse misljenje?
Kakvo misljenje
Svako zivi kako mu se hoce
Oteras u pm ako te nervira i cao

Back