- Poruka
- 98.702
ako nakon ovoga neko ne upamti za sledecu godinu, bicu nacisto uvredjenaХух, добро је... Издржаћемо још 2 дана![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako nakon ovoga neko ne upamti za sledecu godinu, bicu nacisto uvredjenaХух, добро је... Издржаћемо још 2 дана![]()

Јагоде можеш фино да замрзнеш у сезони и да буду као тек купљене ако их прво поређаш на тацну и тако заледиш, да је свака за себе па тек онда у кесу. Исто и малине, купине,...Ono je tart Mačkin?
Ima jagoda u prodaji? Msm, i ja pitam svašta...pitali jagode u marketu jeste li vi GMO?
A jagode kažu: niiiiismooo
Ali kad se odlede jagode,recimo ovako na torti,zar ne izgledaju uzasno? Maline ostaju cele,to znamЈагоде можеш фино да замрзнеш у сезони и да буду као тек купљене ако их прво поређаш на тацну и тако заледиш, да је свака за себе па тек онда у кесу. Исто и малине, купине,...
Ако их лепо одледиш на салвети и пустиш да се мало осуше буду ОКAli kad se odlede jagode,recimo ovako na torti,zar ne izgledaju uzasno? Maline ostaju cele,to znam
Ja mislila mama ti napravila rođendansku tortu.Šta ti je @Zadovoljna domacica?
Msm hvala ali pre dve nedelje ste mi čestitali, ne slavim bas tako često![]()

Proso rodjendan, mama mi napravila za dobrodošlicu tart koji obožavam a moj muž kaže nek ostane kod nje vidi kako joj se lepo uklopio u kuhinju..Ja mislila mama ti napravila rođendansku tortu.
Otkud znam da sam ti već čestitala.
E Smoki to je bas prosto, kad moja kćerka ljubi je majka koja se boji šporeta to zna da napravi svako će...Pa to mislim.nisu za ukrasavanje torte onako gnjecave
A taj mackin tart bih vrlo rado jela.
Obozavam tartove,a u zivotu mislim da nisam napravila ni jedan
Tart je tart nije bre torta. Ovo je kremasto unutra kora ro pridržava a ove malone su dekoracija.Plitka torta,
Omotač od testa i punjenje od čokoladnog musa, votja, ko šta voli i čime da puni (:
mudar chovaOn ništa slatko ne jede .

Osim mene. Mene pojede živumudar chova![]()
Da, u našem viđenju i poimanju torte . I šire. Al zapravo to jeste britiš torta, u pravu je BukiTart je tart nije bre torta. Ovo je kremasto unutra kora ro pridržava a ove malone su dekoracija.

Ne mislim da je tesko.za pocetak imam original francuski recept za tart i tepsiju kupljenu samo za tart.al eto,u tepsiji pecem picu,a tart nikad nije dosao na red.E Smoki to je bas prosto, kad moja kćerka ljubi je majka koja se boji šporeta to zna da napravi svako će...
Mama je majstor za tartove, i slane i slatke.
Pa eto sve imas samo još da napraviš... mada i šta će ti.. šećer će nas ubiti na koji smo svi tako navučeni.Ne mislim da je tesko.za pocetak imam original francuski recept za tart i tepsiju kupljenu samo za tart.al eto,u tepsiji pecem picu,a tart nikad nije dosao na red.
Obozavam cokoladni sa prelivom od maline ili visnje sa malo slaga sa strane