Pohvalite se III

Divno sto si ugravirala.sta je to?
Parker hemijska.
Ja mislim da je ovo poklonila sinu, kao sestra bratu. Osećam da je ćerkici rodjendan i da je jedan od poklona za dečaka.
Makar meni tako deluje, mislim da ovako lepo majke samo deci pakuju poklone.
I mislim da je dobar izbor da dečak koji toliko voli da čita dobije olovku kojom neće ni pisati već je može čuvati.
Meni je najbolja drugarica poklonila parkericu i položila sam prijemni sa njom.
Sestra mi je donela penkalo iz Engleske koje sam nosila na svaki ispit a muž mi je doneo iz Katara slično penkalo. Ima tome skoro šest godina i dalje ga cuvam.
Knjige i školski pribor uvek cuvam dok kamere ne znam ni gde su mi.

Ako sam u pravu, Čičak srećan rodjendan devojčici:)
Hvala frejo, ali ovo je poklon za brata.
Bio mu je rodjendan nedavno, i snaji isto a malenom njihovom pokloni za ng...

Ja mislim da je ovo poklonila sinu, kao sestra bratu. Osećam da je ćerkici rodjendan i da je jedan od poklona za dečaka.
Makar meni tako deluje, mislim da ovako lepo majke samo deci pakuju poklone.
I mislim da je dobar izbor da dečak koji toliko voli da čita dobije olovku kojom neće ni pisati već je može čuvati.
Meni je najbolja drugarica poklonila parkericu i položila sam prijemni sa njom.
Sestra mi je donela penkalo iz Engleske koje sam nosila na svaki ispit a muž mi je doneo iz Katara slično penkalo. Ima tome skoro šest godina i dalje ga cuvam.
Knjige i školski pribor uvek cuvam dok kamere ne znam ni gde su mi.

Ako sam u pravu, Čičak srećan rodjendan devojčici:)
Hvala ti za ideju. :heart:

Planiram muzu isto da uzmem neko penkalo i ugraviram nesto.
A ovo za decu cu sigurno, mozda za koju godinu.

Hvala Bogu položila je danas ispit! 💕 💕 💕 Bila sam kao na iglama ne zbog ispita već zbog nje, bilo joj se poljuljalo samopouzdanje, bila je počela da klima sa verom u sebe, sve sam ja njoj lepo objasnila, i muž isto, ali dok ponovo ne probiješ mentalnu barijeru koju si sam sebi postavio, teško pomažu i najveće reči utehe. Uspela je! 💕 💕 💕 Pokazala je da je hrabra i borac, i da kada je teško se ne predaje već ima snage da gura dalje! 💕 💕 💕 Moja Mišica, osećam koliko je sada ponovo sve na svom mestu u njenoj glavi, bio je to mentalni blok koji je imala posle jednog neuspeha, i sad je konačno razbila barijeru. To je jaka mentalna snaga, ponosna sam na nju! 💕 💕 💕

Ja bih najpre pitala kakve čokolade donosi. :lol:
iskljucivo ove :confused:

1614536739354.png

Back