Pohvalite se III

Traju 3+master.
moja hoće Business administration osnovne a master ili Tourisam managment ili HRM pa u health care. Oće da vodi neku bolnicu ali ne u Srbiji. Možda neki Enterpreneurship...
Sve u svemu biznis lova skupe stvari.. skup Ferari, ona bi Bali, malo New York
malo Pariz, malo jahte, avioni
malo London i Dubai... 😂😂😂😂
A ti znaš šta sam ti napisala 🙄
To to rasta kavasaki hahahaha
Salim se samo nek su zivi i zdravi, zivot je zakon

Sve u svemu biznis lova skupe stvari.. skup Ferari, ona bi Bali, malo New York
malo Pariz, malo jahte, avioni
malo London i Dubai... 😂😂😂😂
A ti znaš šta sam ti napisala 🙄
Screenshot_2020-01-28-21-34-21-1.png

Screenshot_2020-01-28-21-34-28-1.png

Ne moze da stane sve.

Pogresio si pesmu.

Hvala na info macko.
Zanimljivo skroz skolovati ih u inostranstvu :lol:
Lakse da ovde zavrse pa tamo nostrifikuju.
Ne bih se složila. Kada neko završi bachelor u jednom gradu pa master u drugom, osim sto je to za CV dobro, on ima i kontakte koji su od velike koristi za kasniju karijeru.
Nostrifijacija je duplo studiranje maltene. A osim roga kada apliciram u neku ozbiljnu stranu kompaniju pre će da prime čoveka koji je studirao u Barceloni,master radio u Minhenu ili Bangkoku nego nekoga ko je svo vreme studirao jedan fakultet na jednom mestu....
sve treba uzeti u obzir.
A gde je jezik, pa drugi, i sasvim tim postaješ gradjanin te države na neki način a ne doseljenik koji tek u 26 godina treba daopet uči a ri placas i period nostrifikacije. Ne živi tamo za džabe.

Mi smo rekli placano prvu godinu ako ne bude ok i ne ide redovno, vraća se ovamo pa nek bira ovde neki faks.

fair enough. ako mozete finansijski da izgurate, treba joj pruziti sansu.
ja sam vise za odlazak na master u inostranstvu, mislim da su tada zreliji i ozbiljniji, barem ovi muski primerci.
tu moze i da upadne neka stipendija i lakse se podnese finansijski, bar u mom slucaju

MoZe da izgura stipendiju za master ako je već preko odavde teško osim ako nije najbolji od najboljih primeraka.
ova škola konkretno od druge godine ih “zapošljava” u jakom bavarskim firmama tipa BMW tačnije idu na praksu pa ko se dobro pokaže dobija stipendiju.

studenti imaju pravo da rade 20 sati sedmicno, tako da mogu i sami da pokrivaju troskove doma, hrane
pare su im potrebne samo za pocetak, za kauciju za dom , ratu za dom i za hranu
kao i pare da imaju za vizu , pa cim izvade potvrdu da imaju sumu koju oni traze, te pare podignu i vrate od koga su uzeli
vecina tako radi
a nasi fakulteti i njihovi su nebo i zemlja
pocev od samog fakulteta, predavaca, literature itd ...

fair enough. ako mozete finansijski da izgurate, treba joj pruziti sansu.
ja sam vise za odlazak na master u inostranstvu, mislim da su tada zreliji i ozbiljniji, barem ovi muski primerci.
tu moze i da upadne neka stipendija i lakse se podnese finansijski, bar u mom slucaju
Danas sam muzu pricala o ovome sto je macka pisala... onako nagrubo racunicu...
pa na sve dodala, da su nam deca godina za godinom. On ce sad drugi a ona prvi. Znaci pomnozi sa dva.
Gledao me gledao ... ja pitam “I?! Sta mislis?! Ako budu hteli?!”
“Pa. Videcemo. A mogu i da studiraju u svojoj drzavi.”
:lol:

Inace, duboko se nadam i verujem da ce studirati sami, finansijski stabilni, na svoj racun. Ne zbog mene, vec zbog njih. Da ja budem samo da uletim a oni uspesni dalekooooo vise od nas... pa da oni nama kao ugadjaju.
Tako se gradi samopouzdanje.

Inace, duboko se nadam i verujem da ce studirati sami, finansijski stabilni, na svoj racun. Ne zbog mene, vec zbog njih. Da ja budem samo da uletim a oni uspesni dalekooooo vise od nas... pa da oni nama kao ugadjaju.
Tako se gradi samopouzdanje.

studirati hoce sami, ne znam kako drugacije :lol;
kako zamisljas da sa 18 godina, odmah posle srednje skole, budu finansijski stabilni? To mozete vi da budete finansijski stabilni pa da budu i oni. Oni mogu da upisu fakultet da budu na budzetu i ne placaju skolarinu, to bi bilo onda "na svoj racun".

studirati hoce sami, ne znam kako drugacije :lol;
kako zamisljas da sa 18 godina, odmah posle srednje skole, budu finansijski stabilni? To mozete vi da budete finansijski stabilni pa da budu i oni. Oni mogu da upisu fakultet da budu na budzetu i ne placaju skolarinu, to bi bilo onda "na svoj racun".

Upadnu na budžet, dobiju stipendiju i dom i žive ko miševi u Bajiću il Vlahoviću sa njih još šestoro u sobi, stabilno :))))

Back