Pohvalite se III

Mm i stariji klinac su držali tri meseca hrono dijetu.
Mm je prošle godine skinuo 14kg za tri meseca, prvi mesec 10kg.
Ove godine je nabacio 5kg pa ih je skinuo za mesec dana hrono dijetom, a klinac je skinuo isto toliko za tri meseca. Ali je i narastao 1,5cm. :heart:
Ja sam jela sa njima i sa istim tajmingom i sišlo mi 3kg. Imam kila kao kad sam bila devojka. A svaki dan jedem čokoladu na poslu. Jedan red uz kafu. Baš da vidim da li ću se ugojiti i ništa, stojim na istoj kilaži. :super:

:super:

Da, da, pravilna ishrana se podrazumeva.

Moja baba je imala krilaticu "od svega po malo" :lol:
Moja mama je tako nas maltretirala pa ja maltretiram moje klince. Mora sve da se jede. Ako pojedu varivo onda mogu keks.
Meni je to bio problem jer sam volela da jedem samo krompir, testo i sendviče, a brat je za doručak tražio grašak. I on je uvek bio mršav kao dete, kasnije pravi manekenski tip, a ja sam bila mala i debela. Čim sam počela da jedem sve, sredila se i kilaža sama od sebe.
Moji klinci su isti kao brat i ja. Stariji voli testo i sendviče, mlađi bi jeo supe non-stop. I tako i izgledaju.

@Alisa, čitam malo o hrono ishrani, reci mi kako vam izgleda večera, spominju samo belo ili zeleno povrće...

Zavisi od ostalih parametara, krvne slike i nekih merenja. Recimo mm je imao masnu jetru i srce i katastrofalnu krvnu sliku.
Klinac je imao odličnu krvnu sliku pa su im obroci bili različiti.

Zajedničko za obojicu je da se hleb jede samo za doručak, ali ne sme da bude od pšeničnog brašna.
Za večeru samo belanca ili riba ili meso (pileće, juneće, teleće...) i sveže salate.
Jogurt i mleko nisu smeli uopšte nikad i nikakvo voće.

Meni je ta njihova večera jako jednolična, to je klincu bilo najteže.
Zato je ručak sasvim ok. Meso i variva od povrća samo bez zaprške i nisu smeli grašak, pasulj i ostale mahunarke.

Zavisi od ostalih parametara, krvne slike i nekih merenja. Recimo mm je imao masnu jetru i srce i katastrofalnu krvnu sliku.
Klinac je imao odličnu krvnu sliku pa su im obroci bili različiti.

Zajedničko za obojicu je da se hleb jede samo za doručak, ali ne sme da bude od pšeničnog brašna.
Za večeru samo belanca ili riba ili meso (pileće, juneće, teleće...) i sveže salate.
Jogurt i mleko nisu smeli uopšte nikad i nikakvo voće.

Meni je ta njihova večera jako jednolična, to je klincu bilo najteže.
Zato je ručak sasvim ok. Meso i variva od povrća samo bez zaprške i nisu smeli grašak, pasulj i ostale mahunarke.

Hvala, mm ima viška kg, probaću da bar nešto uvedem iz te dijete.

Back