Pohvalite se III

Juce u vinariji, 75 ljudi, tamburasi... Mm i ja radimo... Prosla vecera, mi za sankom... zove mene jedan covek i pita:"Jel se ti zoves ...?" Kazem:"Da." Na sta ce on i prijatelj mu(obojica stariji od mog oca):"Moramo da ti kazemo, tebi se toliko vidi da si zaljubljena u svog muza, svaka cast!" :)
Ja se nasmejah... A pomislih Jel svaka cast njemu ili meni? :malav:

nisam, vec neko vreme ja sam od stroge mame dosla do mame koja sve razume i pusta je da sama polako gazucka kroz zivot. nisam je grdila za ocene i neopravdane ni u osnovnoj, a kamoli sad. narocito sto mene izludjuje taj princip e, ovo ti je sve ok, ali zasto taj neopravdani ili zasto prvo ta trojka iz fizike.

sad samo hvalim i volim.
i galamim zbog usisivaca i sudova. :)

nisam, vec neko vreme ja sam od stroge mame dosla do mame koja sve razume i pusta je da sama polako gazucka kroz zivot. nisam je grdila za ocene i neopravdane ni u osnovnoj, a kamoli sad. narocito sto mene izludjuje taj princip e, ovo ti je sve ok, ali zasto taj neopravdani ili zasto prvo ta trojka iz fizike.

sad samo hvalim i volim.
i galamim zbog usisivaca i sudova. :)
bravo za ćeru :D a ti mama rasti i duvaj se,imas i zbog cega :)
nego,sve se nesto razmisljam...kako bi bilo da predjemo na one tanjirice od kartona :P

Juce u vinariji, 75 ljudi, tamburasi... Mm i ja radimo... Prosla vecera, mi za sankom... zove mene jedan covek i pita:"Jel se ti zoves ...?" Kazem:"Da." Na sta ce on i prijatelj mu(obojica stariji od mog oca):"Moramo da ti kazemo, tebi se toliko vidi da si zaljubljena u svog muza, svaka cast!" :)
Ja se nasmejah... A pomislih Jel svaka cast njemu ili meni? :malav:

Морали људи прво да питају да ли си званична жена, да се не обрукају.

Ко зна колико још њих га заљубљено гледа :lol:

Морали људи прво да питају да ли си званична жена, да се не обрукају.

Ко зна колико још њих га заљубљено гледа :lol:

Опрез је мајка.
Ahahahahahahhahahahah...
Eto zasto ja volim forum :heart:
O tome nisam ni razmisljala... :lol:

PS. Aj sto gledaju njega, no sto on voli da gleda... :malav:

tudje sladje :) sve i jedan voli da virne malo :P

Волим и ја, иако сам женско.

Волим лепе жене, уредне, скоцкане, занимљиве, шта фали?

Не може неко кад се ожени или уда да иде са повезом преко очију или као зауларен коњ.

Back