DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.914
il da mećeš retrovizorče na naočare
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
il da mećeš retrovizorče na naočare
Zelena u svim nijansama....rascvetano i zeleno, zeleno, zeleno!![]()
ovo tvoja basta em???
joj sto je lepooo
stizem![]()
Imam puno želja.
Baš je za pohvalu.
jel ti meni verujes da ja nikad nemam nikakvih zelja?
ovo je prvi put za puno godina u nazad da mi je jako jako do neceg stalo
pouzdano znam da caj Nevenit od `biljarica orfelin` daje izvrsne rezultate, klinicki je ispitan, i ima preporuku VMAvec par godina muci sa eserihijom.sto nekih cajeva
jel ti meni verujes da ja nikad nemam nikakvih zelja?
ovo je prvi put za puno godina u nazad da mi je jako jako do neceg stalo
Pa ne znam,citala sam i ja o tome.al meni je dobro sta god dan doneseodsustvo zelja je najgora stvar ikad
ne ponovilo se
Verujem ti.nama se ovaj luk pozlatiopouzdano znam da caj Nevenit od `biljarica orfelin` daje izvrsne rezultate, klinicki je ispitan, i ima preporuku VMA
...jaoo divnoPrva zelja ostvarena
Mami skinut gips.nije bas bog zna kako zaraslo kazu nikad ni nece zbog starosti,ali je prelom u cauri kuka koji ga cuva.sad moze da sedne i polako da stane na drugu nogu,pa vremenom i na setalicu.
Mislim ne moze,al uz terapeuta ce to sad da vezba
Toliko sam sretna...kod dr placem ja,a place i tata![]()
Prva zelja ostvarena
Mami skinut gips.nije bas bog zna kako zaraslo kazu nikad ni nece zbog starosti,ali je prelom u cauri kuka koji ga cuva.sad moze da sedne i polako da stane na drugu nogu,pa vremenom i na setalicu.
Prva zelja ostvarena