smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
bravo! i moj je juce dao uslov za budzet,lakse se diseuštedela sam 1.600 eur.
ne moram da plaćam školarinu.
student je prešao na budžet.
to je u srbiji veoma dobra vest.
to znači da ako imaš dobar prosek i čistiš godine u junu da se tvoje školovanje finansira iz budžeta Republike Srbije.
to takođe znači da ako imaš puno dece kao ja i svima moraš da plaćaš školarinu po četiri godine da si bankrotirao i ispraznio sve svoje bele i crne fondove.
tako da sam danas kad sam čula lepu vest odlučila da se pohvalim po prvi put na ovoj temi.
- - - - - - - - - -
Da fakultet za primenjenu umetnost, ali on i nije najskuplji . Školarina drugog sina je koštala 240.000 po godini na odseku za softverski inženjering na elektrotehničkom faksu
postaću beskućnik dok odškolujem i ovo treće dete
bas je skup faks.kod nas na takultetu tehnickih nauka godina je 90000.i nema veze prosek ni dal si ocistio godinu u junu,nego da skupis najmanje 48 bodova,a svaki predmet se boduje,nevezano za ocenu.recimo predmeti imaju od cetiri do osam bodova

) с буџета се ишло тек ако се падне двапут узастопце на исту годину и враћало на исти ако се споменута година 100% очисти и упише следећа, ниЦ бодови и остале халуцинације, услов је био да се пренесе 2, или три испита како на којој години.

nedopustivo