Pohvalite se II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
uštedela sam 1.600 eur.
ne moram da plaćam školarinu.
student je prešao na budžet.
to je u srbiji veoma dobra vest.
bravo! i moj je juce dao uslov za budzet,lakse se dise
to znači da ako imaš dobar prosek i čistiš godine u junu da se tvoje školovanje finansira iz budžeta Republike Srbije.
to takođe znači da ako imaš puno dece kao ja i svima moraš da plaćaš školarinu po četiri godine da si bankrotirao i ispraznio sve svoje bele i crne fondove.
tako da sam danas kad sam čula lepu vest odlučila da se pohvalim po prvi put na ovoj temi. :)

- - - - - - - - - -

Da fakultet za primenjenu umetnost, ali on i nije najskuplji . Školarina drugog sina je koštala 240.000 po godini na odseku za softverski inženjering na elektrotehničkom faksu
postaću beskućnik dok odškolujem i ovo treće dete

bas je skup faks.kod nas na takultetu tehnickih nauka godina je 90000.i nema veze prosek ni dal si ocistio godinu u junu,nego da skupis najmanje 48 bodova,a svaki predmet se boduje,nevezano za ocenu.recimo predmeti imaju od cetiri do osam bodova

a procitala sam da ce od sledece godine da bude sufinansiranje,sto znaci da cemo placati od 10 do 90% studiranje,koliko sam shvatila isto zavisi od broja skupljenih bodova?
to ce biti bolje za ove sto su slabiji studenti,ali gore za ove sto su super
nisam to bas skroz ukapirala,a mislim da nisu ni oni doneli bas neku cvrstu odluku,da je to samo predlog

Јбте какве компликације.
Кад сам дипломирао 1988., такорећи јуче(:mrgreen:) с буџета се ишло тек ако се падне двапут узастопце на исту годину и враћало на исти ако се споменута година 100% очисти и упише следећа, ниЦ бодови и остале халуцинације, услов је био да се пренесе 2, или три испита како на којој години.
Нису никог скидали с буџета ко очисти прве три године на ЕТФ-у, макар четврту и пету(тада је пета била само један семестар) студирао бесконачно, што су неки и радили да би што дуже јаШили родитеље.

bravo! i moj je juce dao uslov za budzet,lakse se dise

bas je skup faks.kod nas na takultetu tehnickih nauka godina je 90000.i nema veze prosek ni dal si ocistio godinu u junu,nego da skupis najmanje 48 bodova,a svaki predmet se boduje,nevezano za ocenu.recimo predmeti imaju od cetiri do osam bodova

Čestitam i vama, stvarno se lakše diše od juče :lol:

to znači da ako imaš dobar prosek i čistiš godine u junu da se tvoje školovanje finansira iz budžeta Republike Srbije.
to takođe znači da ako imaš puno dece kao ja i svima moraš da plaćaš školarinu po četiri godine da si bankrotirao i ispraznio sve svoje bele i crne fondove.
tako da sam danas kad sam čula lepu vest odlučila da se pohvalim po prvi put na ovoj temi. :)
- - - - - - - - - -
Da fakultet za primenjenu umetnost, ali on i nije najskuplji . Školarina drugog sina je koštala 240.000 po godini na odseku za softverski inženjering na elektrotehničkom faksu
postaću beskućnik dok odškolujem i ovo treće dete
Одлично. То је велика ствар.

Овај мој поднео захтев за стипендију, надам се да ће је и добити.

Joj ljudi kolika vi primanja imate kad skolujete toliko dece... svaka vam cast... ja kad pomislim na studiranje nije mi dobro... a jos ni u skolu ne idu... a troskovi se samo nizu i nizu...

PS. Ja moj master rad jos dotakla nisam... :(

Јбте какве компликације.
Кад сам дипломирао 1988., такорећи јуче(:mrgreen:) с буџета се ишло тек ако се падне двапут узастопце на исту годину и враћало на исти ако се споменута година 100% очисти и упише следећа, ниЦ бодови и остале халуцинације, услов је био да се пренесе 2, или три испита како на којој години.
Нису никог скидали с буџета ко очисти прве три године на ЕТФ-у, макар четврту и пету(тада је пета била само један семестар) студирао бесконачно, што су неки и радили да би што дуже јаШили родитеље.

Хаха, дипломирали смо исте године. Седам и по година пакла и зевзечења у исти мах.

to ti kažem sestro slatka :D

nego reci ti meni jel bilo šta na ruke :zper:

bile jos dve majice :lol:
zar sam propustila da se pohvalim :eek: nedopustivo

trudim se da trpam sve u masinu, sam tako par komada majica, za koje se bojim zbog osetljivosti boja, operem na ruke
da se radnja nije zatvorila i da postoji u srb i dalje ne bih se potresala, ovako bas mi krivo i sad se trudim da ostanu boje sto duze
retko se nalaze drecave majice a prirodan materijal :( za nas papagaje nema puno izbora

i kod mene jedna, ovog puta beli ves, zadnja do kraja meseca, napokon :worth:
al zato kad se vratimo opet ce biti maraton :roll:

kakva uspesna deca kakvi bakraci, masina je prava stvar za ovu temu :manikir:

Ako se hvalis decom onda si prepotentna posesivna mAaaaajka
ako se hvalis poslom onda si bezosecajna kucka karijeristkinja
ako se hvalis ruckom i masinom onda si ocajna domacica
ako se hvalis muzem onda lazes

nastaviti niz...

tema: samo da ne zaboravim ujjtru da rasirim krpe... idem rano na posao

znaš kao se kaže,
ako nije na forumu kao da se nije ni desilo,
a sad da nespamujem više (žabica me čeka na zicer :mrgreen:)

@ tema: smišljam pakleni plan :D

- - - - - - - - - -

uh ulete mi čičko

ja se samo hvalim mašinom, znači poluočajna sam domaćića :mrgreen:

ne znam cickava, u mom svetu za pohvaliti je uspeh neki u zivotu uopsteno, dal je na poslu i karijeri, ucenju, hobiju, u porodici, putu i sl

a svakodnevne aktivnosti kao ciscenje kuce ves i sl nisu teme za pohvalu, to je svakodnevnica svacija, samo sto neki misle da je su specijalno oni obdareni krpom za prasinu dok drugi to nemaju, sta li....poremeceno sve pa i ova tema

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back