Pohvalite se II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
divno za barselonu,nego cuvaj tu hrskavicu u kolenima,nece ti trajati doveka
a da se pohvalim,najzad pekla slavljenicke palacinke.sedam komada sam pojela:worth:

aaaaaaaaaaa imaces lepo veliko dupe i hodaces sa hodalicom kad dodjes u nase godine
cuvaj ta kolenca :)
:)

Pridruzujem se babama... e moja trojo... hoces da ti kolena skripe u 40im...
Slusaj malo iskusnije i starije... ja od kad ih slusam moja kolena su veci deo dana u vazduhu... i uopste me ne bole :malav:

- - - - - - - - - -

i redovan seks? on je mnogo vazan zbog nekih hormona :)

A njega najvise imaju ovi sto nisu u braku i vezi jel da? :lol:

- - - - - - - - - -

Tako je mm-a najbolji drug ubedjivao da bude solo kad je raskinuo sa bivsem... on se odmah ustremio na mene a drug mu kaze:"Ma daj, pusti zene, sad si slobodan da izlazimo, pijemo, ribe... ovo ono..." ovaj moj ga samo bledo pogledao, u fazonu:"Koje ribe... svi samo pricate ribe a imate sex triput godisnje... " :lol:

PS. Samo redovno :malav:

ja imam problem sto nosim stvari blesavih i raznih boja, j nosi dijametralno suprotne, i ne moze da se mesa sve to, pa onda dok mi se nakupi za ovo pranje za ono pranje, mnogo osetljivo malo oseljivo bla bla prodje duze, tako da cesto pustim do pola punu
osim kad je beli ves u pitanju to uvek nakupim da bude puna

To znači da je student ispunio sve obaveze koje su se od njega očekivale, u ovom slučaju još i više i da je zaradio pravo da narednu godinu studira o trošku države a ne da roditelji plaćaju školarinu.
I dalje ostaju overe semestara, ispiti i knjige al to je ništa naspram školarina.

to znači da ako imaš dobar prosek i čistiš godine u junu da se tvoje školovanje finansira iz budžeta Republike Srbije.
to takođe znači da ako imaš puno dece kao ja i svima moraš da plaćaš školarinu po četiri godine da si bankrotirao i ispraznio sve svoje bele i crne fondove.
tako da sam danas kad sam čula lepu vest odlučila da se pohvalim po prvi put na ovoj temi. :)

- - - - - - - - - -

super :D
nisam znala da su skolarine sad tako skupe. drzavni fakultet?

Da fakultet za primenjenu umetnost, ali on i nije najskuplji . Školarina drugog sina je koštala 240.000 po godini na odseku za softverski inženjering na elektrotehničkom faksu
postaću beskućnik dok odškolujem i ovo treće dete

to znači da ako imaš dobar prosek i čistiš godine u junu da se tvoje školovanje finansira iz budžeta Republike Srbije.
to takođe znači da ako imaš puno dece kao ja i svima moraš da plaćaš školarinu po četiri godine da si bankrotirao i ispraznio sve svoje bele i crne fondove.
tako da sam danas kad sam čula lepu vest odlučila da se pohvalim po prvi put na ovoj temi. :)

- - - - - - - - - -

Da fakultet za primenjenu umetnost, ali on i nije najskuplji . Školarina drugog sina je koštala 240.000 po godini na odseku za softverski inženjering na elektrotehničkom faksu
postaću beskućnik dok odškolujem i ovo treće dete

imas djecu na fakultetu, nikad ne bi reko, izgledas odlicno. a i pametna si!
to je stvarno za pohvaliti se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back