Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
jutros ulazim na forum i pravo na ovu temu da vidim jel ides u rim 
cestitacu kad vidis pecatic u indeksu

cestitacu kad vidis pecatic u indeksu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

jutros ulazim na forum i pravo na ovu temu da vidim jel ides u rim
cestitacu kad vidis pecatic u indeksu![]()

Majka mi poslala sveže napravljenu pileću supu, spanać i torte...
Ima Boga![]()

pa niko od nas nije,svi smo mi i ovo i ono![]()

Eh... ma sad kad mi treba je učinila veliko delo što je uzela malu i što mi je skuvala 2 obroka...
Ništa mi više ne treba!![]()

ides na operaciju?a sto telegram,nije valjda da telegramom zovu kad da dodjes?..eto vidis, mama je mama....
- - - - - - - - - -
...spremila skoro sve sto mi treba za bolnicu, jos samo neke sitnice i da to spakujem pa neke ceka telegram....
ides na operaciju?a sto telegram,nije valjda da telegramom zovu kad da dodjes?

nisam znala da to sad tako
nadam se da ce to biti sto pre i da ce proci sto bolje
...hvala, i ja se nadam da ce biti dobro i brzo, tako bar rekose da se ne ceka dugo...evo videcemo...

isla na kafu sa drugarima, dogovorila Barselonu sa njima i radila cucanj sa 20 kg tegovaKakav ''mali stan''?Ovde treba da pišeš kako imaš 200kvm u centru BGa.Nikakva muha, nikakva mrva, nikakvo zrnce prljavstine i prasine nece se spasti u mom lepom, malom stanu.![]()
..da telegram se salja za svaku operaciju bilo gde, tako su komsinicu obavestili da dodje na operaciju kuka, meni su isto rekli kad dobijete telegram
onda dolazite, to je to...
..moram da se operisem da se resim tog tumora vise, boli me noga jako..sve cesce i sve jace..![]()

Kakav ''mali stan''?Ovde treba da pišeš kako imaš 200kvm u centru BGa.

Oprala sam vesisla na kafu sa drugarima, dogovorila Barselonu sa njima i radila cucanj sa 20 kg tegova

Oprala sam vesisla na kafu sa drugarima, dogovorila Barselonu sa njima i radila cucanj sa 20 kg tegova

divno za barselonu,nego cuvaj tu hrskavicu u kolenima,nece ti trajati doveka
a da se pohvalim,najzad pekla slavljenicke palacinke.sedam komada sam pojela![]()

Претерујеш сестро слатка, то је већ домен професионалних спортиста уз стручни надзор и мнооого тренинга, програмиране исхране, сна итд.Oprala sam vesisla na kafu sa drugarima, dogovorila Barselonu sa njima i radila cucanj sa 20 kg tegova