gost 358859
Poznat
- Poruka
- 7.403
Nemam cim da se hvalim... ako danas ne odgrizem nogu samoj sebi dan ce se racunati u uspesan.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma dosta je jednom + prala si na ruke
i dobro veče i tebi ata,
kolko mašina si ti pohranila danas

stalno sebe obuzdavam da se ne hvalim svojim detetom, ali moram, pa bar ponekad i bar ovde.
nijedna ocena ispod petice, od pocetka skolske godine, ima izuzetno pristojnog dečka, sportistu i što je najvažnije uljudnog i normalnog, ide na takmičenje iz engleskog jezika i sama radi na svom eventualnom odlasku u Norvešku, dogodine...i lepa je kao lutka.
izgleda da sam nešto u životu uradila kako treba.
Pogledajte prilog 361884

hvala tiИстину говориш, стварно је изузетно лепо дете.
п.с. Изгледа да све имају маскирне панталоне.

Prelepo![]()

hvala ti
misliš, sve devojke po bg-u? ova moja nije htela da čuje da ih nosi do pre mesec dana. ovo belo na njoj je svilena bluza, dole ima starke, preko je imala krem kaputić, kao stilizovani šinjel vojnički..sviđa mi se kako kombinuje garderobu. još se traži, rekla bih, ali vidim da ne voli da je uniformna.
stalno sebe obuzdavam da se ne hvalim svojim detetom, ali moram, pa bar ponekad i bar ovde.
nijedna ocena ispod petice, od pocetka skolske godine, ima izuzetno pristojnog dečka, sportistu i što je najvažnije uljudnog i normalnog, ide na takmičenje iz engleskog jezika i sama radi na svom eventualnom odlasku u Norvešku, dogodine...i lepa je kao lutka.
Pogledajte prilog 361884
))
i da se pohvalim,kolega iz Banja Luke bas pametan cova
Pomislila sam da su bosanci
u potpisu, objektivna majka))
e stvarno ti je lijepo dijete
)))to što spava do 2 popodne vikendom i što se za usisivač uhvati kad se pretvorim u ss oficira, to ću drugom prilikom![]()
))
nemoj tako
))))to što spava do 2 popodne vikendom i što se za usisivač uhvati kad se pretvorim u ss oficira, to ću drugom prilikom![]()

Kad ima kućnu pomoćnicu.pa lijepa je, naci ce ona pacijenta koji ce sve to tolerisati. moja zena ne zna sta je usisivac i spava do 12, dakle moguce je!))
to što spava do 2 popodne vikendom i što se za usisivač uhvati kad se pretvorim u ss oficira, to ću drugom prilikom![]()

Pogledajte prilog 361884

Pogledajte prilog 361884

Dete upisano na odbojku i baš joj se sviđa![]()

)