smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
Gde to imas za te pare? Daj link
http://jeftinaputovanja.rs/metropol...-8-novembar-avionski-aranzman-za-225-po-osobi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde to imas za te pare? Daj link

sad sam na tel,poslacu ti uvece
Ako ovo postoji... odmah rezervisi...
postoji naravno,isla je moja drugarica u isti hotel preko iste agencije prosle godine samo je isla preko beograda

ako ides od beograda onda je 220 e,mozes da nosis po 20 kila krompira,luka,sta pozelis
stvarno ne znam ko moze da krene zimi na put sa prtljagom te velicine

sedis u krilu pilota

sedis u krilu pilota
avionjel to sigurno?nemoj posle da bude dezinformacija![]()

a kad smo se mi vracali iz tunisa,normalno smo leteli na tamo,a nazad seli,ja nemam gde da stavim noge(ali najozbiljnije) ne moze ni onako da ih rasiris ili nakoso,samo da podignem kolena pa naslonim na sediste ispred.i dok su jos sedali putnici,guzva,pitam ja stjuardesu kako cu ja ovako 2 sata?? a ona vikne na drugi kraj koleginicu i pita jel ima mesta napred,kaze imamo ovde jednu veliku
pola aviona se okrenulo da me vidi
![]()

nisi umela da dignes noge?![]()

pa ja sam bre zena u godinama,kad sam poslednji put drzala dva sata noge u vazduhu![]()

pa ja sam bre zena u godinama,kad sam poslednji put drzala dva sata noge u vazduhu![]()
nijeima ceo oktobar socijalni rok.on studira za ljubavnika,a uci po sat vremena svaki drugi dan
to bi bilo divno.ali u ove pare ne mozemo da se uglavimo onako kako ja volim da putujem,a to je da budem vodjena kao ovcica sa grupom.za mene je to putovanje,a ne da sama bazam po gradu i citam sta sam skinula sa interneta
ja sam od onih strebera sto otvorenih usta guta svaku rec vodica pored svake slike i svakog kamena
sad gledam ,avionom preko temisvara,koji nam je kolima za par sati,tri nocenja u rimu i sve takse placenje 145 evra.a prtljag da stanu dve cetkice za zube
iz beograda sa normalnim prtljagom,sve to za 220
ja sam odustala od tih grupnih varijanti putovanja sa vodicem, jer su agencije bezobrazno skupe sa svojim aranzmanima. mi cemo u barselonu 4 dana i mnogo je jeftinije od bilo koje agencijske ponude.
istina je da su fakultativni izleti uzas,tri izleta nikad ispod 100e
ali za mene je to car putovanja.ali ako uopste odemo moracemo ovu jeftiniju varijantu,jel rim je bas skup preko agencije zbog tih avionskih taksi
ne pricam samo o fakultativnim izletima. samo putovanje i smestaj su 200 evra skuplji od ovoga sto sam ja nasla. i u rim smo isli solo. i sve smo videli. ako ti je stalo do vodica, na licu mesta platis turu sa vodicem, na koju god lokaciju odes. mi smo kupili i neku paket kartu za rim (roma pass ili tako nesto)-ukljucivala je 3 dana prevoza, besplatan ulaz u neke muzeje i znamenitosti i popust na neke druge. mislim da je bilo 20 evra po osobi