DOC HOLLIDAY
Legenda
- Poruka
- 73.855
daleko je bec 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kvinsi kad ides
videla sam to na jednom sajtu
zuljaju me ove pare...sad je u opticaju ili da ce morati da se plati skolarina,ili put za nas dvoje u rim,ili ono sto ja oduvek zelim odlazak u grcku,ali muz je bio puno puta ili da odemo svo cetvoro na neko jeftino putovanje,mozda za bec...
boli me glava zbog para koje imam![]()

3 h i 3 min
misim lepo je da se obiđu ti muzeji i katedrale i štati znam šta je sve u rasporedu vodiča i to, al meni bi zanimljivije bilo da sednem negde i da se ispričam s tim lokalnim ljudima a ne ko kineski turista samo da škljocam aparatom i da kao zadivljeno blenem u svodove i vitraže

zar ona nije pominjala neki onormno veliki?od 100iljada i kusur postova (doduse veliki deo nisam ni citao)
ovaj ti vredi
- - - - - - - - - -
sta brao,
ja nezapalih od ponedeljka![]()

zar ona nije pominjala neki onormno veliki?![]()

E najnovije obavestenje... tri sata i 22 minuta... evo zamisljam kako pusim...![]()
ček...jel to otkako ne pušiš više il šta ?
i ja zamisljam zabicu u tanjiruE najnovije obavestenje... tri sata i 22 minuta... evo zamisljam kako pusim...![]()

spamujes zabice, nije to lepo
i ja zamisljam zabicu u tanjiru
@tema danas je petak a sutra sportcka subota![]()

jel ?
pa super...ima se prolepšaš za dva dana samo tako

U tanjiru??![]()

o da, s jabukom u ustima
il ako nema jabuke moze i ona crvena loptica na koznom kaisu sto se priveze
- - - - - - - - - -
ako se iskreno pokajes mozda ti i oprostim![]()

Док си ти себи пирсовала нос, што је вид самосакаћења, нема од остављања пушења ништа.E najnovije obavestenje... tri sata i 22 minuta... evo zamisljam kako pusim...![]()