Pohvalite se II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dsc0133-1.jpg

Ijaooo divno..... samo,jel znas da mak uspavljuje ??

Kopajuci po starim svedocanstvima iz elektrotehnicke skole pronasao sam diplomu o zavrsenom kursu za vatrogasce...nemam pojma kad sam to zavrsavao :think:
Onda,potvrdu o zavrsenom kursu iz eksela i world-a,(znaci,ni u najavi se ne secam toga ),zatim diplomu da sam obuceni lovac :eek:
Potvrdu MAS asocijacije o osmisljavanju,organizovanju i registrovanju moto kluba :heart:
Ebote,nekad se mnogo pilo,i druzilo sa pravim ljudima cim imam sve to :lol:

Kopajuci po starim svedocanstvima iz elektrotehnicke skole pronasao sam diplomu o zavrsenom kursu za vatrogasce...nemam pojma kad sam to zavrsavao :think:
Onda,potvrdu o zavrsenom kursu iz eksela i world-a,(znaci,ni u najavi se ne secam toga ),zatim diplomu da sam obuceni lovac :eek:
Potvrdu MAS asocijacije o osmisljavanju,organizovanju i registrovanju moto kluba :heart:
Matori, ako se potrudiš još malo, možda iskopaš i člansku kartu nekog gej kluba. :lol:

Ahahhahahahahhahaha.... :lol:

od papira

imam
diplomu o završenoj obuci za neplivače
dilomu za najlepšu frizuru na ekskurziji u III razredu
diplomu NU božidar adžija iz srednjeg engleskog
diplomu o završenom wordu exelu i corel draw-u
pohvalu za lepo vladanje u drugom polugodištu šestog razreda
svedočanstvo o završenih osam razreda
ne mogu više da mislim

stanje