POGOĐEN AERODROM BEN GURION! Huti razaraju Izrael raketama: Gvozdena kupola zakazala, pada kiša projektila!

Jesmo

Amerika ih je tada naoružala i finansirala da nas ubijaju

Zato je fantazija kad se srpski neprijatelji kolju a mi sedimo i navijamo
Laž.Nije ih Amerika naoružala.Mudžahedine i tzv.armiju BiH su naoružali Ukrajinci,Rusi,Kinezi,i arapske zemlje preko Hrvata.
Naoružani su bili naoružanjem iz JNA,sovjetskog, kineskog i arapskog arsenala.
Imali su kineske VBR-ove 107mm,i protuoklopni sistem "crvena strijela" npr.
Čak i da je to tačno da su ih Amerikanci naoružali kakve to ima veze s Izraelom ?

Meni je smešno kako paljevine brzinom svetlosti izvrše proizvodnju fejk njuza - od jednog zalivađenog projektila koji omaši aerodrom za par kilometara proizvede se vest "aerodrom gori kataklizma kraj Izraela Netanjahu potpisuje kapitualciju FOTO VIDEO"...

Mnogo smešno jer se ponavlja non stop.

Šta mislite da je pozadina ovog maštanja?
izgleda da se priblizava vreme, da Izrael ozbiljno izmlati Hute,,,cudi me, da ih nisu preorali do sada

Nismo li mi Srbi 90-ih ratovali protiv tih istih islamista koji danas bacaju rakete po Izraelu ?
Nisu li ti isti islamisti među njima i islamisti iz Jemena odsjecali zarobljenim Srbima glave na Ozrenu 95 i inače u ratu u BiH ?
Kakve veze imaju Olbrajt i Soroš s Izraelom ?
Jel ti poznato da je tom istom Sorošu zabranjen ulaz u Izrael ?
Slabo nas zanimaju pustinjski ratovi.

Sve i jedan rat od 1948 do danas su započeli Palestinci tj.Arapi.
Njima je u planu i programu nestanak države Izrael s karte i uništenje Jevreja.

Istina je nešto kompleksnija od ovoga što si ovde napisao. To je narativ koji Izraelci pokušavaju da nametnu.

⚡🇮🇱🇾🇪 Израелски Канал 12: Јеменска ракета је заобишла четири слоја противваздушне одбране и погодила аеродром Бен Гурион, који се налази у срцу Израела, Тел Авиву.

Ovo Rusi preko Irana salju poruku Izraelu i Americi... - "Ako vas Zelenski bude gadjao Moskvu...nalozicemo Hute na max"

...

Dokaži suprotno.

Već sam učestvovao u jednoj takvoj diskusiji, sad mi nije toliko interesantna. Citirao sam jednog od najuticajnijih izraelskih istoričara, koji je inače simpatizer vlasti, podržava Izrael u Gazi danas i podržava nasilno preseljavanje muslimana, Benija Morisa.

U dobroj meri to je propaganda. Whitewashing istorije sa ciljem da se predstave Palestinci kao dežurni negativci. Ta slika nije opšte prihvaćena u istoriografiji.

Već sam učestvovao u jednoj takvoj diskusiji, sad mi nije toliko interesantna. Citirao sam jednog od najuticajnijih izraelskih istoričara, koji je inače simpatizer vlasti, podržava Izrael u Gazi danas i podržava nasilno preseljavanje muslimana, Benija Morisa.

U dobroj meri to je propaganda. Whitewashing istorije sa ciljem da se predstave Palestinci kao dežurni negativci. Ta slika nije opšte prihvaćena u istoriografiji.
Navedi jedan rat između Izraela i Arapa od 1948.koji su započeli Izraelci ?

⚡🇮🇱🇾🇪 Израелски Канал 12: Јеменска ракета је заобишла четири слоја противваздушне одбране и погодила аеродром Бен Гурион, који се налази у срцу Израела, Тел Авиву.
Направљена је од сандала, то "Гвоздена купола" не препознаје. Тешка брука.

Back