Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rupa od 25 metara ce sigurno unistiti Izrael
Rupa od 25 metara ce sigurno unistiti Izrael![]()
Laž.Nije ih Amerika naoružala.Mudžahedine i tzv.armiju BiH su naoružali Ukrajinci,Rusi,Kinezi,i arapske zemlje preko Hrvata.Jesmo
Amerika ih je tada naoružala i finansirala da nas ubijaju
Zato je fantazija kad se srpski neprijatelji kolju a mi sedimo i navijamo
Trava oko aerodroma.A šta je pogođeno ..tačno?
Trava oko aerodroma.
izgleda da se priblizava vreme, da Izrael ozbiljno izmlati Hute,,,cudi me, da ih nisu preorali do sadaMeni je smešno kako paljevine brzinom svetlosti izvrše proizvodnju fejk njuza - od jednog zalivađenog projektila koji omaši aerodrom za par kilometara proizvede se vest "aerodrom gori kataklizma kraj Izraela Netanjahu potpisuje kapitualciju FOTO VIDEO"...
Mnogo smešno jer se ponavlja non stop.
Šta mislite da je pozadina ovog maštanja?
Slabo nas zanimaju pustinjski ratovi.Nismo li mi Srbi 90-ih ratovali protiv tih istih islamista koji danas bacaju rakete po Izraelu ?
Nisu li ti isti islamisti među njima i islamisti iz Jemena odsjecali zarobljenim Srbima glave na Ozrenu 95 i inače u ratu u BiH ?
Kakve veze imaju Olbrajt i Soroš s Izraelom ?
Jel ti poznato da je tom istom Sorošu zabranjen ulaz u Izrael ?
Mislim da je otvarač teme iz pokreta zelenih.Ne razumem zašto je ovo toliko značajna vest?
Ne zanimaju ni mene,samo mi ne pada na pamet podržavat islamiste,nit razumijem one koji ih podržavaju.Slabo nas zanimaju pustinjski ratovi.
Sve i jedan rat od 1948 do danas su započeli Palestinci tj.Arapi.
Njima je u planu i programu nestanak države Izrael s karte i uništenje Jevreja.
️
Израелски Канал 12: Јеменска ракета је заобишла четири слоја противваздушне одбране и погодила аеродром Бен Гурион, који се налази у срцу Израела, Тел Авиву.
Dokaži suprotno.Istina je nešto kompleksnija od ovoga što si ovde napisao. To je narativ koji Izraelci pokušavaju da nametnu.
A koja je razlika između zelenih i ješa? Ješe imaju veći nos.Ne zanimaju ni mene,samo mi ne pada na pamet podržavat islamiste,nit razumijem one koji ih podržavaju.
A šta je pogođeno ..tačno?
Dokaži suprotno.
Razlika je ta što Jevreji nisu odsjecali glave Srbima po BiH,a islamisti jesu.A koja je razlika između zelenih i ješa? Ješe imaju veći nos.![]()
Navedi jedan rat između Izraela i Arapa od 1948.koji su započeli Izraelci ?Već sam učestvovao u jednoj takvoj diskusiji, sad mi nije toliko interesantna. Citirao sam jednog od najuticajnijih izraelskih istoričara, koji je inače simpatizer vlasti, podržava Izrael u Gazi danas i podržava nasilno preseljavanje muslimana, Benija Morisa.
U dobroj meri to je propaganda. Whitewashing istorije sa ciljem da se predstave Palestinci kao dežurni negativci. Ta slika nije opšte prihvaćena u istoriografiji.
Navedi jedan rat između Izraela i Arapa od 1948.koji su započeli Izraelci
Направљена је од сандала, то "Гвоздена купола" не препознаје. Тешка брука.️
Израелски Канал 12: Јеменска ракета је заобишла четири слоја противваздушне одбране и погодила аеродром Бен Гурион, који се налази у срцу Израела, Тел Авиву.
Šta je bio povod ?Izvršili su invaziju Egipta 1956. godine.