Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 181.412
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zanimljivo da izrael i USA uz sav novac i materijalno tehnička sredstva ne mogu da zaštitu teritoriju veličine vojvodine...
Padne jedna raketa na aerodrom, i za to će ovi iz odmazde pobiti 1000 Palestinaca.
Kako god okreneš strada nedužan narod.
Pa ovaj trenutni sukob je i počeo posle incidenta na onom koncertu.a inace kao ne bi a
pa Huti su i objavili rat Izraelu zbog napada Izraela na Palestince.
Dok nisu dirali Palestince nisu ni njih Huti.
Resenje je prosto - Izrael da prestane da napada Palestince i Huti zaustavljaju rat.
OrešnikCitam sad krater 25 metara dubok.
Jbt sta su to lansirali
moguce je da je oresnik jer je promasio ciljOrešnik
Ima snimka, raketa je pala u pusto polje izvan aerodroma i naselja.pala je i pogodila direktno aerodrom
krater dubok 25 metara znas ti sta je to ?
Huti su pokazali da su vojno tehnoloski superiorni u odnosu na citav zapad
Opet navijas za mudze i ostale turke Tihi.vrlo verovatno
HUTSKI ORESNIK![]()
Podrzavam.Cionistima treba pokazati gde im je mesto.POGOĐEN AERODROM BEN GURION! Huti razaraju Izrael raketama: Gvozdena kupola zakazala, pada kiša projektila!
Izraelske odbrambene snage (IDF) potvrdile su da nisu uspele da presretnu balističku raketu Huta, koja je pala u blizini aerodroma Ben Gurion.
Vojska je saopštila da je u više navrata pokušala da presretne projektil ispaljen iz Jemena, ali bezuspešno.
Izraelsko ratno vazduhoplovstvo pokrenulo je istragu kako bi utvrdilo razloge neuspeha sistema vazdušne odbrane.
Uskoro opširnije...
![]()
https://informer.rs/planeta/vesti/1014452/izrael-ben-gurion-aerodrom-huti-rakete
Direktan pogodak u aerodrom Ben Gurion
Batina uvek ima dva kraja
Ben Gurion je zatvoren.
Huti slave
Pa gde hipersonična?kompletna izraelska i americka PVO JE POTPUNO NEMOCNA DA ZAUSTAVI HIPERSONICNE RAKETE!!!
Najverovatnije da je raketa iranska,s.korejska,mozda i ruska.Moguce da je neki novi model rakete
Sumnja se da je dolećela iz crnog mora.Najverovatnije da je raketa iranska,s.korejska,mozda i ruska.
Mislio sam na proizvodjaca,koliko je realna opcija da Huti samostalno mogu da proizvode rakete.Sumnja se da je dolećela iz crnog mora.
Meni je smešno kako paljevine brzinom svetlosti izvrše proizvodnju fejk njuza - od jednog zalivađenog projektila koji omaši aerodrom za par kilometara proizvede se vest "aerodrom gori kataklizma kraj Izraela Netanjahu potpisuje kapitualciju FOTO VIDEO"...
Mnogo smešno jer se ponavlja non stop.
Šta mislite da je pozadina ovog maštanja?
Koja ovo bi slična yu pesma , da li partizanska ili crnogorska .
Ne znam ko je Aškenaz i ne znam da "jauču".Zašto aškenazi jauču onda? Kao da su pogodili onaj zid .
Ne znam ko je Aškenaz i ne znam da "jauču".
To mi isto miriše na fejk njuz.
pripazi da ti se ne vrati to likovanje tudje nesrecekompletna izraelska i americka PVO JE POTPUNO NEMOCNA DA ZAUSTAVI HIPERSONICNE RAKETE!!!
Vidim ja, ima tu tragova od igle.Huti su pokazali da su vojno tehnoloski superiorni u odnosu na citav zapad
sace im ebu nanuPa ovaj trenutni sukob je i počeo posle incidenta na onom koncertu.
Oni se fakat ne vole, i Jevreji jedva čekaju razlog da ih omlate još malo. A šta im je jednostavnije nego da kao opravdanje koriste napad na aerodrom.