POGOĐEN AERODROM BEN GURION! Huti razaraju Izrael raketama: Gvozdena kupola zakazala, pada kiša projektila!

Opet navijas za mudze i ostale turke Tihi.

Podrska hrabrom jevrejskom narodu koji se decenijama bori protiv daleko brojnijeg neprijatelja ❤️ 🇮🇱

Naravno, zelim svim ljudima tamo da zive u miru ☮️

Navijam za propast okupatora i neprijatelja Srbije

Da si srpski patriota kao ja, i ti bi to isto radio

Zašto lažeš

Direktan pogodak Huta u aerodrom

Evo snimka iz zgrade aerodroma

Pogodak je bio na poljani pokraj Terminala broj 3, i komadi projektila su pali na pistu tog terminala.Lako su povredjene dve osobe

Houthi missile lands near Israel's main airport terminal​

The Israeli military is investigating a missile launched from Yemen that fell next to the car park of Ben Gurion Airport in Tel Aviv.

https://news.sky.com/video/houthi-missile-lands-near-israels-main-airport-terminal-13361363

"pokraj" Tihi.....pokraj

Koja ovo bi slična yu pesma , da li partizanska ili crnogorska .
Ne mogu da se setim , ali poznato je .
Чија бјеше ливада, чија бјеше трава?
Знају да им је пројектил заливадио поред аеродрома па певају утешне.

Чија бјеше ливада, чија бјеше трава?
Знају да им је пројектил заливадио поред аеродрома па певају утешне.
Od napada je stradala izraelska trava, a kao osveta će stradati živi ljudi.

To je ta suluda filozofija rata.

To je ako imaš mrziteljski mentalitet, "da komšiji crkne krava". Zato Srbija nikako da se izvadi iz gomana.

Međutim, ako si pravi čovek, onda želiš da svima bude dobro, jer samo kad je svima oko tebe dobro - onda i tebi može biti dobro. Kad naučiš da ceniš ljude po onome što jesu a ne po onome što im piše na pasošu.

Međutim, da bi razumeo to, čovek mora da ima IQ preko 90, tako da više od pola Srbije to ne shvata.

Nisu to komšije već okupatori i neprijatelji

Amerika je 12.000 km od Srbije pa su opet došli, ubijali nas, okupirali

Logično je i normalno je navijati za propast onog ko ti čini zlo

Nisu to komšije već okupatori i neprijatelji

Amerika je 12.000 km od Srbije pa su opet došli, ubijali nas, okupirali

Amerika je kao brizan roditelj koji ponekad istuce nevaljalu decu
ako su nas i tukli amerikanci, to su radili za nase dobro da bi se vratili na pravi put i za to smo im zahvalni

To je logično za vas komuniste i ateiste. Za nas hrišćane nije logično.

Mi znamo za bolje:

Matej 6:14 Jer ako opraštate ljudima grehe njihove, oprostiće i vama Otac vaš nebeski.

Ali ti si Sveto pismo eventualno video na televiziji.

Ne Amerika je zlikovac i silovatelj
Amerika je zemlja kao i svaka druga, ima dobrih ljudi i loših ljudi, isto kao i Srbija.

Povodljivi ljudi ne umeju da razlikuju geografske pojmove od činjenice da mesto rođenja ne određuje je li neko dobar čovek ili nije.

Evo ja tebe odlično znam, ali isto tako znam i da nisu svi ljudi na Goliji zlobni.

Otkud toliko antisemitizma kod Srba i radovanja uništenju Izraela ?
Zbog čega pojedini Srbi podržavaju islamske fanatike ?

Izrael je priznao tzv Kosovo

Od tada nam se gade plus ubijaju pravoslavne Palestince

Srbima su najviše zla naneli američki Jevreji na čelu da Malden Olbrajt Vesli Klark im , Džordžom Sorošem i Danijelom Serverom

Izrael je priznao tzv Kosovo

Od tada nam se gade plus ubijaju pravoslavne Palestince

Srbima su najviše zla naneli američki Jevreji na čelu da Malden Olbrajt Vesli Klark im , Džordžom Sorošem i Danijelom Serverom
Nismo li mi Srbi 90-ih ratovali protiv tih istih islamista koji danas bacaju rakete po Izraelu ?
Nisu li ti isti islamisti među njima i islamisti iz Jemena odsjecali zarobljenim Srbima glave na Ozrenu 95 i inače u ratu u BiH ?
Kakve veze imaju Olbrajt i Soroš s Izraelom ?
Jel ti poznato da je tom istom Sorošu zabranjen ulaz u Izrael ?

POGOĐEN AERODROM BEN GURION! Huti razaraju Izrael raketama: Gvozdena kupola zakazala, pada kiša projektila!​

Izraelske odbrambene snage (IDF) potvrdile su da nisu uspele da presretnu balističku raketu Huta, koja je pala u blizini aerodroma Ben Gurion.​

Vojska je saopštila da je u više navrata pokušala da presretne projektil ispaljen iz Jemena, ali bezuspešno.

Izraelsko ratno vazduhoplovstvo pokrenulo je istragu kako bi utvrdilo razloge neuspeha sistema vazdušne odbrane.

Uskoro opširnije...

dancing-jambiya.gif

https://informer.rs/planeta/vesti/1014452/izrael-ben-gurion-aerodrom-huti-rakete

Direktan pogodak u aerodrom Ben Gurion

Batina uvek ima dva kraja

Ben Gurion je zatvoren.

Huti slave
Jedna raketa? Sad ce Izrael da pobije 10 000 islamista 😉

Nismo li mi Srbi 90-ih ratovali protiv tih istih islamista koji danas bacaju rakete po Izraelu ?
Nisu li ti isti islamisti među njima i islamisti iz Jemena odsjecali zarobljenim Srbima glave na Ozrenu 95 i inače u ratu u BiH ?
Kakve veze imaju Olbrajt i Soroš s Izraelom ?
Jel ti poznato da je tom istom Sorošu zabranjen ulaz u Izrael ?

Jesmo

Amerika ih je tada naoružala i finansirala da nas ubijaju

Zato je fantazija kad se srpski neprijatelji kolju a mi sedimo i navijamo

Back