ja sam to bre
Zainteresovan član
- Poruka
- 185
on mi je doveo jednom mafiju u kucu ima zabranu prilaska u istom gradu i van grada na 100 metaraVidis zasto nije![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
on mi je doveo jednom mafiju u kucu ima zabranu prilaska u istom gradu i van grada na 100 metaraVidis zasto nije![]()
modelsica, malo preterano previše neuhranjena čak i za Aušvic usloveja sam davno bila vrlo ovde davno sve dok nisu poceli da budu ljubomorni na mene.
Ja sam foto model i govorim 15 jezika imala sam prilike da radim i sa najvecim muzicarima bila sam na naslovnicama.
Pa eto sada sam se vratila u srbiju i cekam da me pozovu da glumim u filmu sa milos bikovicem u glavnoj ulozi.
dali mozete da pogotite ko sam ja bre?
А босански и црногорски не знаш? Цццццц....rekla sam na punjabu jeziku 15 dijalekata znam a jezika znam 9 i to sve tecno engleski srpski hrvaski spanski italijanski francuski ruski portugalski arapski kineski japanski i juzno korejanski indijanski i madjarski srpski i hrv ne ubrajam al b6 nivo znam grcki i turski dok c9 znam sve koje sam navela
sada ucim nemacki danski i eskimski jer su dosta sl gako da znam a4
pa dobro,rekla je zna,verovatno da govori,o pisanju i gramatici se nije izjašnjavaladzaba 15 jezika kad pise dali zajedno..
Maja Nikolicdzaba 15 jezika kad pise dali zajedno..
nju nemogu da podnesem stalno me zove da joj sin porasto i oce u muzikante pa da joj ga sredim za nastup izbegavam je odvratna jeMaja Nikolic
a znači ti si nagovorila Vučića da uradi isto?napisala sam knjigu kako biti top model u americi i kako obraditi koga hocu im fascinaris tako se zove samo nemozete da nadjete vise jer je rasprodata odma za dan bilo samo hiljada primeraka a .edju prvima sam potpisala licno knjigu i predala u ruke andjelini zoli
Kolega, dobro zapazanjea znači ti si nagovorila Vučića da uradi isto?
mjok modelsica@GreatGatsby ti li si? opet piješ na forumu?![]()
Комадант логора?ja sam bila u bosni u logoru za vreme ratovanja pa logicno da znam
kako tebi ne promače?Kolega, dobro zapazanje![]()
ovo je malo previše napadan i agresivan humorpesme su mi odma izvrsle u sam vrh odma jedan dan top 10
rekla sam na punjabu jeziku 15 dijalekata znam a jezika znam 9 i to sve tecno engleski srpski hrvaski spanski italijanski francuski ruski portugalski arapski kineski japanski i juzno korejanski indijanski i madjarski srpski i hrv ne ubrajam al b6 nivo znam grcki i turski dok c9 znam sve koje sam navela
sada ucim nemacki danski i eskimski jer su dosta sl gako da znam a4
Modelsica ili vrela cicakao prvo,zensko nisi, ne znam bananamen?