bila sam na izboru za miss juzne karoline dva puta jednom u ziriju a drugi put sam sam se takmicila i osvojila drugo prvo mesto mislili su oni mene da se kandidujem i za svesko prvenstvo u miss sveta al nisam htela mafija je to svagde i velke pare mi daju su davali tj su mi nudili da nudili da da nudili a ja nisam uzela ni pare sem za izdrzavanje mog brakorazvodnog sina i to jedinca i to sa stakama u nogama i to bez zubi jednog zuba
ali sam se zato takmicila za mis amerike i osvojila 2015 godine trece mesto iz razloga sto su prva dva vec bila popunjena jer su u pitanju bili kriminalne organizacije a tu se onda bio i umesao i legija..... moj bivsi muz ma napravio haos za izboru za mis a ja sam mu rekla da bolje da ide u srbiju da se bavi svojim poslom nego ubiti presednika klintona jer mi je otac djeteta bez zubi koji je on napravio jer mu nije uspelo sa mojom drugaricom ivanom, a ta ivana i jeste razlog sto sam dosla ovde prvenstveno na njenu incjativu ovde naseg clana jednog sto ju je djete napravio pa pobjego u njemacku ono 2012 z asmak svjeta boze budale ja ga zovem na mobtel a on meni kaze ide u njemacku za smak svjeta spakovo zenu i kufere i ide zato ga mrzim i prezirem a necu bogami da kazem koji je clan to ovdije