Pogodite ko sam ja

ja sam davno bila vrlo ovde davno sve dok nisu poceli da budu ljubomorni na mene.
Ja sam foto model i govorim 15 jezika imala sam prilike da radim i sa najvecim muzicarima bila sam na naslovnicama.
Pa eto sada sam se vratila u srbiju i cekam da me pozovu da glumim u filmu sa milos bikovicem u glavnoj ulozi.
dali mozete da pogotite ko sam ja bre?
modelsica, malo preterano previše neuhranjena čak i za Aušvic uslove

rekla sam na punjabu jeziku 15 dijalekata znam a jezika znam 9 i to sve tecno engleski srpski hrvaski spanski italijanski francuski ruski portugalski arapski kineski japanski i juzno korejanski indijanski i madjarski srpski i hrv ne ubrajam al b6 nivo znam grcki i turski dok c9 znam sve koje sam navela
sada ucim nemacki danski i eskimski jer su dosta sl gako da znam a4
А босански и црногорски не знаш? Цццццц....

napisala sam knjigu kako biti top model u americi i kako obraditi koga hocu im fascinaris tako se zove samo nemozete da nadjete vise jer je rasprodata odma za dan bilo samo hiljada primeraka a .edju prvima sam potpisala licno knjigu i predala u ruke andjelini zoli

nisam bila nikakve veze sa komadantom logora on mi je ponudio utociste kada sam decu spasavala sa minskog polja a bombee padale i to sve je bilo na televizi a deca gledaju kasandru sa kojom sa inace proglasena bliznakinjom ono kada je bila ovde

rekla sam na punjabu jeziku 15 dijalekata znam a jezika znam 9 i to sve tecno engleski srpski hrvaski spanski italijanski francuski ruski portugalski arapski kineski japanski i juzno korejanski indijanski i madjarski srpski i hrv ne ubrajam al b6 nivo znam grcki i turski dok c9 znam sve koje sam navela
sada ucim nemacki danski i eskimski jer su dosta sl gako da znam a4

Eskimski je dosta sličan nemačkom?

Back