- Poruka
- 23.453
I zato je naravno onaj Firer Davidović javno podržao kandidata SRS.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Али не знам само зашто мене везујете за Давидовића. Ја сам тог човека срео два пута. Нисам у Националном Строју.
vesna pesic se ponasa slicno kao i oni.vredja i ponizava druge koji ne misli kao ona ili njen skup.nema razlike.LDP je "fasizam novog doba"
srbi su postali od slovena jer tako?
sloveni su bili plavi
Ја никада нисам рекао да је Тадић Србин.

jedina raslika izmedju SRS i SPS je to sto su SRS nesto tipa hitler.

Мене је брига. Јевреји су и криви за ово што се догађа.
tražim ban za ovog korisnika, već sam skrenula pažnju na fašistički avatar i niko nije reagovao ali ovo je već suviše.
ima li mododa na ovom forumu ili njihovoćutanje znači da se slažu sa dotičnim korisnikom?
srbi su postali od slovena jer tako?
sloveni su bili plavi a ne crni ko turci,e sad pogledaj na ulicama svoje srbije i kazi mi koliko ima plavih ljudi sa plavim ocima.
mesalo se ovde svasta, sad bi rekao, srbi... a sta je to?
kao sto i ostale nacije su suvise pomesane ali srbi su stvarno posebna prica.
500 godina pod turcima pa razne seobe I,II pa jugoslavija a pre turaka... a u vojvodini mislim strasno je insistirati na cistoj krvi -uostalom to su radili fashisti,kada smo svi neki mesanci.
A ko si ti da tražiš?![]()
Spusti se malo na zemlju...
tražim ban za ovog korisnika, već sam skrenula pažnju na fašistički avatar i niko nije reagovao ali ovo je već suviše.
ima li mododa na ovom forumu ili njihovoćutanje znači da se slažu sa dotičnim korisnikom?
skup narkomana,alkoholicara,prolupalih,i rasista-divan skup.
Koji fasisticki avatar? Sta lupas
bilokoji korisnik mže da prijavi kršenje pravila foruma a u faštistički avatar i antisemitski komentar su valjda kršenje tih pravila.
nacionalni stroj čiji su članovi pravosnažnom odlikuom osuđeni zbog svojih profašističkih stavova.
Cekaj znaci antisemitski komentari nisu dozvoljeni a antisrpski jesu?????????
A jel zabranjena ta organizavija ili sta je vec?????
A mislim da nisu osudjeni zbog svojih stavova vec zbog neceg drugog sto su uradili.
Stavovi su im na mestu.