(FOTO) Reka studenata prošla Zemunom, građani ih dočekali ovacijama: Pogledajte kadrove iz drona

Да али ја то нисам написао.Ако је теби ближи санџаклија од Србина из Републике Српске твоја ствар немам ништа против.
Реаговао сам када си написао сва с**** долазе из Босне и шта нас у Србији брига за вас и тако нешто.Па смо утврдили да си родом из Задра.
Кажем ти само да већина тих санџаклија,муслија, хрвата, шиптара мисле да сва с**** долазе из Београда.
trenutno i jeste bliži
Sandžaklije ( većina ) ne podržavaju ubice i kriminalce u Srbiji a većina Srba iz RS podržava!

dakle bmk kako se zoveš.. prvenstveno gledam kakav si čovek.. ko podržava ubice i lopove za mene je smrad!

Како се кренуло са испирањем мозга биће као и ово.
Само умјесто чиче биће "босанац" који држи гласачки листић и гласа против "Србијанца" комшије уље на платну. :lol:
Медији развлаче мозак, генијална *ајебанција.
Pogledajte prilog 1809524
To ja znam još od 90-ih.Nije to od juče.
Nikad oni Srbima zapadno od Drine nisu bili braća bez obzira ko bio na vlasti u Srbiji.

Ne stižeš da pratiš, a tebi i ne moram da ih pominjem, prošle godine te zvali na seminar tačnije kurs i pošto ti baš ne ide srpski vratiš se i odmah postaneš pristojni korisnik s lentom, pa zaposliš stručni intelekt i šumadije da se bavi gadnim poslovima...znači da su te bolje naučili na kursiću za IT stručnjake...
Probaj da podeliš tekst u jasne, nedvosmislene i lako razumljive rečenice, ovako zvuči dosta konfuzno.

Šta te bocka - to što ja često putujem ili to što ne radim džaba, kaži slobodno.

Da, da, truć, bla...kao šta se prebrojavamo, šta studenti, blato, mnogo se ti prenemažeš, kao ne znaš da je u pitanju doslovno biološki opstanak Srbije i skrećeš na vodenicu aaa sandžaklije aaaa istorija i kao ne mešaš se i nema te na ovakvim temama ali nešto mnogo pišeš i brineš se šta se dešava u Srbiji. Tvoj problem, ja se uopšte ne interesujem šta se dešava u Bosni.
Ма не бринем искрено не пратим.Случајно сам улетио на тему.

trenutno i jeste bliži
Sandžaklije ( većina ) ne podržavaju ubice i kriminalce u Srbiji a većina Srba iz RS podržava!

dakle bmk kako se zoveš.. prvenstveno gledam kakav si čovek.. ko podržava ubice i lopove za mene je smrad!
А како ја то подржавам било кога?По чему, што сам написао да се годину дана пребројавате као дјеца без резултата и то вређа некога?
Шта треба да пљунем по застави Србије јер је Алек тренутно предсједник Србије?
Ви ћете на крају изабрати не ја.И ја ћу опет прихватити ваш избор.
Tako sam ja jednom slučajno skrenuo kod DIFa desno pa levo pa zaokružio oko RHMZa i parkirao kod Kafanice, pa kad smo već slučajno tu da založimo malo meze i domaće vino.
Па ниси далеко, ајд сад искрено јел ти стварно дјелујем као острашћени фан било кога у политичком смислу у Србији.Мени је вријеме стало тамо крај 2010 године што се тиче Србије када сам се иселио.Од тада слабо пратим искрено.Али видим да је блато и свињац.

А како ја то подржавам било кога?По чему, што сам написао да се годину дана пребројавате као дјеца без резултата и то вређа некога?

Па ниси далеко, ајд сад искрено јел ти стварно дјелујем као острашћени фан било кога у политичком смислу у Србији.Мени је вријеме стало тамо крај 2010 године што се тиче Србије када сам се иселио.Од тада слабо пратим искрено.Али видим да је блато и свињац.
Ne, blato i svinjac su samo na jednoj strani, kod lopova i ubica na vlasti i idiota koji glasaju za njih.

Komemoracija i počast (bilo kome) nastradalim se radi mirno u tišini na groblju nastradalih, paljenjem svijeća i molitvama za pokoj duše.
Ovaj gore perfomans je, sve samo ne to.
Ne sumnjam da većina ne osjeća žal za nastradalim ali ovo je čista zloupotreba koja ima jedan jedini cilj a to je rušenje vlasti i AV-a..
Smeta ti trunje u ocima drugi , a balvane u svojim ocima ne vidis. Elem, komemoracija pada na Nov 01?
Drugo, cak ni poslije god dana od pogibije nema sudjenja za odgovorne. Jel to normalno? Gdje je drzava, pravda i zakon?

Nema s njima iz Srbije nikakvog srpskog svEta.
Političari iz Republike Srpske trebaju sredit status Republike Srpske u BiH da Republika Srpska bude državi u državi,učlanit se u EU i NATO i otpilit sve istočno od Drine.Nek se valjaju u svom blatu.
Srbi zapadno od Drine trebaju gledat isključivo svoj interes,a ne interes beograDŽana.

Nema s njima iz Srbije nikakvog srpskog svEta.
Političari iz Republike Srpske trebaju sredit status Republike Srpske u BiH da Republika Srpska bude državi u državi,učlanit se u EU i NATO i otpilit sve istočno od Drine.Nek se valjaju u svom blatu.
Srbi zapadno od Drine trebaju gledat isključivo svoj interes,a ne interes beograDŽana.
kako se menja preko noci ideologija :hahaha:

rekli ovde mnogi da je srbin iz hrvatske isto sto i hrvat iz hrvatske, takoreci braca.

a stalno pises kako ovde imas gomilu prijatelja koje posecujes :hahaha:

uskladi pricu.

Back