(FOTO) Reka studenata prošla Zemunom, građani ih dočekali ovacijama: Pogledajte kadrove iz drona

Какве то везе има са праћењем политике не контам?Имам мноштво пријатеља, кума ,брата, мало ли је?
ne citas sta pises...

Мени је вријеме стало тамо крај 2010 године што се тиче Србије када сам се иселио.Од тада слабо пратим искрено.Али видим да је блато и свињац.

ako ti nije stalo i ne pratis a komentaris najbedastije gluposti sto su zajednicki dodo i av radili i kidas na tim temama zeleci da ze spojimo kao dva bratska naroda :lol: a sad je tu blato i svinjac :rotf:

ja kad me nesto ne zanima stavljam na blok i cao...

ne citas sta pises...

Мени је вријеме стало тамо крај 2010 године што се тиче Србије када сам се иселио.Од тада слабо пратим искрено.Али видим да је блато и свињац.

ako ti nije stalo i ne pratis a komentaris najbedastije gluposti sto su zajednicki dodo i av radili i kidas na tim temama zeleci da ze spojimo kao dva bratska naroda :lol: a sad je tu blato i svinjac :rotf:

ja kad me nesto ne zanima stavljam na blok i cao...
Па да причам за политичку сцену Србије.Ухвати низ пишем када сам последњи пут гласао у Србији.
Ти Марлоне када упаднеш овако на тему без куцања обавезно мораш један ролеркостер. :lol:

Па да причам за политичку сцену Србије.Ухвати низ пишем када сам последњи пут гласао у Србији.
Ти Марлоне када упаднеш овако на тему без куцања обавезно мораш један ролеркостер. :lol:
ja ti lepo kazem, ako te ne zanima, a kritikujes poslednjih godinu dana ovo sto se desava sa studentima ti nisi taj koga boli patka za srbiju jer si botina.

Konačno i od tebe pametan upis.Ko bi reko.
od tebe nazlost nije jer do pre mesec dana si sve o hrvatskoj najgore laprdao.

to se zove rasceop svesti..
sve vas botine je dodara zaebao i sad vam kivno, a zaebao najvise vucica... i za to mu hvala jer je pokazao da crveni komunista kada je stani pani zrtvovace sve, narod, drzavu ali partiju i opljackano nikad.

pa ko te tera da zivis.

imas izobilje crnoce tamo gde si gde mozes da se zakopas.
Pa ne živim u Srbiji Bogu hvala.
Samo mi je još to falilo u životu poslije progonstva iz RSK da odem među vas tako pametne u Srbiju.
Bog me pogledo,pa me ostavio među pravim Srbima u Republici Srpskoj.

od tebe nazlost nije jer do pre mesec dana si sve o hrvatskoj najgore laprdao.

to se zove rasceop svesti..
sve vas botine je dodara zaebao i sad vam kivno, a zaebao najvise vucica... i za to mu hvala jer je pokazao da crveni komunista kada je stani pani zrtvovace sve, narod, drzavu ali partiju i opljackano nikad.
Ja o Hrvatskoj i sad mislim sve najgore.

Дозволио си те испровоцира ко зна ко и сада постајеш као и они.
А не схваташ да то неко баш жели.Постоји цијели пројекат на ту тему.
idi... rece neko ko kaze da ga nista od 2010 ne zanima u vezi srbije

bosanska pamet...makar sacekaj 5 strana da ne ispadnes mazgov :lol:

Poslednja izmena:
Дозволио си те испровоцира ко зна ко и сада постајеш као и они.
А не схваташ да то неко баш жели.Постоји цијели пројекат на ту тему.
Nema s njima normalne i ljudske komunikacije.
Nismo kompatibilni.
Nama zapadno od Drine treba bit prioritet naša koža,a ne stalno gledat u njihovu.

Ja o Hrvatskoj i sad mislim sve najgore.
rece a pre 5 minuta rece

Screenshot 2025-10-31 at 13.59.35.png

Back