Погледајте и запамтите!

vesna pesic se ponasa slicno kao i oni.vredja i ponizava druge koji ne misli kao ona ili njen skup.nema razlike.LDP je "fasizam novog doba"

ne bi se slozio LDP samo prica sa SRS-om i SPS-om onako kako bi trebalo, jer da je ovo normalna drzava oni bi sada bili u zatvoru po raznoraznim osnovama za sve sto su uradili 90-tih [te partje ne bi postojale, ne znam da li hitlerova partija postojala posle svega sto je uradio?], i ne bi trebao LDP da dolazi u kontakt sa takvim strankama koje nisu stranke neko zlocinacke organizacije.
kao sto pricate o nacionalnom stroju isto tako je i sa SRS i SPS samo jedni su hitlerovci,lopovi, i huskaci tihe i javne ubice a ovi drugi su lopovi huskaci i tihe ubice.
jedina raslika izmedju SRS i SPS je to sto su SRS nesto tipa hitler.
kako da pricas sa ubicom i lopovom koji je unistio zemlju i zivote ljudi i tvoj zivot i sad oce da ti bude opet sef za veliku platu?
da cutis zato sto mu nije sudjeno, sto nije osudjen? da se pravis da nista nije bilo?

Poslednja izmena:
srbi su postali od slovena jer tako?
sloveni su bili plavi a ne crni ko turci,e sad pogledaj na ulicama svoje srbije i kazi mi koliko ima plavih ljudi sa plavim ocima.
mesalo se ovde svasta, sad bi rekao, srbi... a sta je to?
kao sto i ostale nacije su suvise pomesane ali srbi su stvarno posebna prica.
500 godina pod turcima pa razne seobe I,II pa jugoslavija a pre turaka... a u vojvodini mislim strasno je insistirati na cistoj krvi -uostalom to su radili fashisti,kada smo svi neki mesanci.

evo ja imam plavu kosu i oci kao i moji bližnji, daklen moju babu nije stiso neki turcin
(mozda kelt)
a jevreji mi nikao ne smetaju

Back