Evo, evo, ... , pa i pisemo o njoj, ona je vrhovno bozanstvo.
Sta vam jos mogu reci o njojZI...???
Sta vam jos mogu reci o njojZI...???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Perzefona:Nikodiiiiiiiiiiiiiiiiiiiime, uspori malo, druze moj.....mnogo bre napadas ljudeeeeeeeeeeeee ovde...ne mislim samo na ovoj temi, vec i na sire! Najpre si mi bio simpatican, a sada si vise nego to! Ne znam, nisam pametna!![]()
![]()

.Elvin:Nikodime nemoj i ovu Perzefonu da vodiš u poslastičarnicu ko će sve to da plati?
Mada vidim mLogo joj se sviđaš,biće tu nešto!
I da,tema, cveta je Vrhovno Božanstvo,i svi je mnogo volEmo.![]()
Elvin:Jao Nikodime kako se praviš nevešt.
Sad brzo daj mu ga po pp-u,nemo' da se foliraš.

!
Sjajno!Elvin:Da li će ova epska priča o borbi dobra i zla,iznedriti nova prijateljstva?
Možda i nešto više!
Saznajte u novoj epizodi vaše omiljene sapunice Super-Cvetastik!
Cvetastičnoi!
Zaboravih:
Cveta je najbolja,živela Cveta!
Živela!!
Elvin:E bre nisi ti toliko stariji od mene,cirka pet godinica,.nije baš mnogo...
Cveta je super,samo pati od nedostatka gvožđa,pošto ne jede crveno meso,a i spanać nešto izbegava,tako da ćemo morati još malo da odložimo hodočašće.![]()
nikodim:Ozdravice ona... ja cu se moliti za nju, bas sada pre spavanja... nemoj da brineh, jesam li ja guru ili nisam?![]()
Otisla je da spava pre par sati. Ozdravila jos uvek nije, nadajmo se da nije nista ozbiljno u pitanju... :| :| :|nikodim:Po postovima i njihovoj sadrzini mogla bi se opraviti jedna sasvim lepa serija (kao one kojima se rokaju penzosi i pokoji mladji fanatik). Mislim... ima tu materijala... i to dosta...
Nego... ima li kakvih vesti o Cveti... jel je bole noge, jel ozdravila, kako su ta kraljevska stopala?![]()
:shock: 
Joj, joj, joj, nemojte se zezati oko bolesti, pliz...Elvin:Ne znam ja bih da mi to vodimo kod Jove Travara...mislim jes' ti guru ,ali Jova je ipak kralj...
Hajde i ja ću se malo moliti za nju,da što pre ozdravi pa da jedemo kolače u NovomE Sadu.![]()

Aj ti lepo prvo preslusaj nove pesme za koje je link ostavljen, pa onda pricaj. Posto na osnovu ovog komentara lako mogu da zakljucim da ih nisi preslusala.Oliji:Trudi se iz petnih zila da peva-sto jace moguce,ako tako nastavi sta ce joj biti sa glasnim zicama (daj boze da promeni nacin pevanja-da nauci bar nesto o pevanju) !!!.Dere se! Uzas...
Pozdrav
Oliji

PopTrash:Aj ti lepo prvo preslusaj nove pesme za koje je link ostavljen, pa onda pricaj. Posto na osnovu ovog komentara lako mogu da zakljucim da ih nisi preslusala.
Cvetine glasne zice su u odlicnom stanju, hvala sto brinete.
imas moju potpunu podrsku...iako sam ja uz veliko mucenje preslusala njene nove pesme...ne dere se,jer prosto njen glas to ne podrzava...kao sto rekoh nek repuje.....ajde sad ocekujem i pljuvanje za ovo sto rekoh....Oliji:Ja ne zelim da slusam njen novi album,dovoljno sam zakljucila o njenom pevanju,nakom njene prve pesme i ne zelim da je slusam,ali sta ces kad ce marketing uciniti svoje,pa i pored toga sto mi se ne slusa,cucu je-uzas..Talenat nema veze sa albumom,moze da izda koliko hoces-to je sto je.
Pozdrav
Oliji