"Pogledaj u sutra" - Cveta Majtanovic

Perzefona:
Nikodiiiiiiiiiiiiiiiiiiiime, uspori malo, druze moj.....mnogo bre napadas ljudeeeeeeeeeeeee ovde...ne mislim samo na ovoj temi, vec i na sire! Najpre si mi bio simpatican, a sada si vise nego to! Ne znam, nisam pametna!:) :)

Ma nisam ja tako strasan, mozda si malo lose shvatila to sto sam ponegde pokusavao da kazem. ;)
Mada... ne mogu se pohvaliti da sam razumeo sta si htela da kazes... ali deluje simpaticno. :lol:

Elvin:
Nikodime nemoj i ovu Perzefonu da vodiš u poslastičarnicu ko će sve to da plati?
Mada vidim mLogo joj se sviđaš,biće tu nešto!:D

I da,tema, cveta je Vrhovno Božanstvo,i svi je mnogo volEmo.:D:D:D

Pazi... to ce biti hodocasce Cveti u cast... mecka i sve sto je potrebno. ;) Dakle, svi koji iskreno pristupaju novonastalom kultu su pozvani i pozeljni. Mada... iskreno se nadam da nece isprazniti poslasticarnicu... posto ne znam koliko je kapacitet. ;)

nikodim:
Po postovima i njihovoj sadrzini mogla bi se opraviti jedna sasvim lepa serija (kao one kojima se rokaju penzosi i pokoji mladji fanatik). Mislim... ima tu materijala... i to dosta...

Nego... ima li kakvih vesti o Cveti... jel je bole noge, jel ozdravila, kako su ta kraljevska stopala? ;)
Otisla je da spava pre par sati. Ozdravila jos uvek nije, nadajmo se da nije nista ozbiljno u pitanju... :| :| :|

Kad dobijem kraljevsko stopalo u pedu, bas ce mi biti do pricanja o njima! :lol: :shock: :lol:

Oliji:
Trudi se iz petnih zila da peva-sto jace moguce,ako tako nastavi sta ce joj biti sa glasnim zicama (daj boze da promeni nacin pevanja-da nauci bar nesto o pevanju) !!!.Dere se! Uzas...

Pozdrav

Oliji
Aj ti lepo prvo preslusaj nove pesme za koje je link ostavljen, pa onda pricaj. Posto na osnovu ovog komentara lako mogu da zakljucim da ih nisi preslusala.

Cvetine glasne zice su u odlicnom stanju, hvala sto brinete.

PopTrash:
Aj ti lepo prvo preslusaj nove pesme za koje je link ostavljen, pa onda pricaj. Posto na osnovu ovog komentara lako mogu da zakljucim da ih nisi preslusala.

Cvetine glasne zice su u odlicnom stanju, hvala sto brinete.

Ja ne zelim da slusam njen novi album,dovoljno sam zakljucila o njenom pevanju,nakom njene prve pesme i ne zelim da je slusam,ali sta ces kad ce marketing uciniti svoje,pa i pored toga sto mi se ne slusa,cucu je-uzas..Talenat nema veze sa albumom,moze da izda koliko hoces-to je sto je.

Pozdrav

Oliji

Oliji:
Ja ne zelim da slusam njen novi album,dovoljno sam zakljucila o njenom pevanju,nakom njene prve pesme i ne zelim da je slusam,ali sta ces kad ce marketing uciniti svoje,pa i pored toga sto mi se ne slusa,cucu je-uzas..Talenat nema veze sa albumom,moze da izda koliko hoces-to je sto je.

Pozdrav

Oliji
imas moju potpunu podrsku...iako sam ja uz veliko mucenje preslusala njene nove pesme...ne dere se,jer prosto njen glas to ne podrzava...kao sto rekoh nek repuje.....ajde sad ocekujem i pljuvanje za ovo sto rekoh....

Da procitala sam sta je tema,ali rekla bih da je bilo raznih komentara sto o glasu,sto o idolu,o svemu po malo,tako da ne vidim cemu bas taj komentar.
Hocu da komentarisem jer ona svojim dranjem i ne pevanjem zaista izaziva komentar.I jos jednom kazem moze album kakav hoces da bude snimljen i izmiksovan,ali ona je svoje pokazala,jos jedna od mnogih koje ne pevaju,vec udaraju na jacinu glasa,a ne na boju,lepotu tona,intonaciju,dinamiku-za koju ona -NE ZNA!

Pozdrav

Oliji

Back