"Pogledaj u sutra" - Cveta Majtanovic

Oliji:
Da procitala sam sta je tema,ali rekla bih da je bilo raznih komentara sto o glasu,sto o idolu,o svemu po malo,tako da ne vidim cemu bas taj komentar.
Hocu da komentarisem jer ona svojim dranjem i ne pevanjem zaista izaziva komentar.I jos jednom kazem moze album kakav hoces da bude snimljen i izmiksovan,ali ona je svoje pokazala,jos jedna od mnogih koje ne pevaju,vec udaraju na jacinu glasa,a ne na boju,lepotu tona,intonaciju,dinamiku-za koju ona -NE ZNA!

Pozdrav

Oliji

Sestro,Cveta josh nije pochela ni da peva (mislim nije joj josh izashao CD) a ti je ispljuva.Vidish,mislim da to nije u redu,na osnovu prvog utiska stvarash sliku o nekome,a obichno je ta slika manje-vishe iskrivljena.To ti se u psihiloJZiji zove halo efekat.Cveta ce svoje tek pokazati draga moja,kako svojim novim CD-om tako i na javnim nastupima i koncertima kada ce uzivo da peva.Shto se boje glasa tiche,to je manje-vishe stvar ukusa (a bash zbog toga ne treba pljuvati po nechijem glasu),meni se njena boja glasa jako svidja,kao i intonacija i dinamika.A ti komentari za dranje su mi se vec popeli na glavu :roll:

Oliji:
Da procitala sam sta je tema,ali rekla bih da je bilo raznih komentara sto o glasu,sto o idolu,o svemu po malo,tako da ne vidim cemu bas taj komentar.
Hocu da komentarisem jer ona svojim dranjem i ne pevanjem zaista izaziva komentar.I jos jednom kazem moze album kakav hoces da bude snimljen i izmiksovan,ali ona je svoje pokazala,jos jedna od mnogih koje ne pevaju,vec udaraju na jacinu glasa,a ne na boju,lepotu tona,intonaciju,dinamiku-za koju ona -NE ZNA!

Pozdrav

Oliji

"Skloni se rugobo, ja i moj pas zauzimamo ovo igraliste."
Mozda bi mogla da iscedis i nesto pametnije... obzirom da pomenuta pre Idola nije uzimala casove pevanja, vec je pomocu stapa i kanapa otisla tamo i uradila sta je uradila. Dakle, niko se nije rodio sa svim tim stvarima sa kojima ti ovde patetises i licemerises.
Koliko je meni poznato... ona je radila, tj. opravila izvesne korekcije, tako da bi tvoj sud bio primeren tek posto preslusas malo bolje to sto je uradila. Obzirom da ti u glavi cuci jedan balkanski cuperak koji ne prasta uspeh, sta god da ona sada uradi, ti bi izvukla iz pete neku skramu da je zalepis... jer ne verujem da bi posle svega imala snage da ides protiv sebe (logicno zar ne?).
A osecam da umires za Madonom ili nekim skotom koji tek veze nema sa zivotom... Ali nema veze... dobro dosla, ovde je svima lepo. Ispovedaj se, kazi sta te boli, kazi da ti je zao sto pevas u kupatilu i to samo kada niko nije kod kuce, pa osecas potrebu da se ispraznis.
Ovde cuce tvrdoglavi ali fini ljudi, spremni da pomognu... Dakle, koji je tvoj problem?

nikodim:
"Skloni se rugobo, ja i moj pas zauzimamo ovo igraliste."
Mozda bi mogla da iscedis i nesto pametnije... obzirom da pomenuta pre Idola nije uzimala casove pevanja, vec je pomocu stapa i kanapa otisla tamo i uradila sta je uradila. Dakle, niko se nije rodio sa svim tim stvarima sa kojima ti ovde patetises i licemerises.
Koliko je meni poznato... ona je radila, tj. opravila izvesne korekcije, tako da bi tvoj sud bio primeren tek posto preslusas malo bolje to sto je uradila. Obzirom da ti u glavi cuci jedan balkanski cuperak koji ne prasta uspeh, sta god da ona sada uradi, ti bi izvukla iz pete neku skramu da je zalepis... jer ne verujem da bi posle svega imala snage da ides protiv sebe (logicno zar ne?).
A osecam da umires za Madonom ili nekim skotom koji tek veze nema sa zivotom... Ali nema veze... dobro dosla, ovde je svima lepo. Ispovedaj se, kazi sta te boli, kazi da ti je zao sto pevas u kupatilu i to samo kada niko nije kod kuce, pa osecas potrebu da se ispraznis.
Ovde cuce tvrdoglavi ali fini ljudi, spremni da pomognu... Dakle, koji je tvoj problem?

u redu je nikodime....sta je jadna devojka toliko lose uradila.....

@Sve je laz
Hocu (mislim na ovo da ti strpam kolac u dzep)! Imam cak i iskustva u takvim stvarima! Kad sam isla u vrtic, nije mi se bas svidjala musaka, pa sam trpala u dzepove da bi mislili da sam pojela! I redovno sam zaboravljala da kazem mami da je to u dzepovima, pa kad bi krenula da pere... :lol:

Mitar ima novi album?! I niko ni da me obavesti! Je l' ima preko neta da se kupi?

Nego, da se vratim ja na temu:

Vrhovno bozanstvo CVETA (we are not worthy (ovde smajlic koji se klanja)) je najbolja!

Je l' to ono da platis malo vise,al' mozes kolko oces?Mislim na internet nemoj om'a da...

Vala bas svorc,ni za gorivo vise nemam...***** ti kladionicu i ko je izmisli....

Daj cimni artinitiva da glasa za Eddija eno skupilo se neko jado od 12-13 godina i svi glasju za onog dzimriju kobejna.... aj' svraticu ja malo kasnije...mor\m uciti...

Je l' to ono da platis malo vise,al' mozes kolko oces?Mislim na internet nemoj om'a da...
Stalno si konektovan,a telefon ti nije zauzet,možeš da skidaš sa neta koliko hoćeš,kad hoćeš,ja u poslednje vreme ni ne stižem sve da preslušam.:lol:
Daj cimni artinitiva da glasa za Eddija eno skupilo se neko jado od 12-13 godina i svi glasju za onog dzimriju kobejna.... aj' svraticu ja malo kasnije...mor\m uciti...
Pusti decu...
Sa' ću da izlobiram nekoliko glasova,nema problema.:lol:

Elvin:
2 .pbm
Nemoj ******,brisaće nas vlas' obojicu,ovde se okuplja fini svet:lol:

E,imam flat to ti je satanska rabota,pitaj Nikodima,moraš da ošacuješ šta se dešava na svakih pola sata,i to ti je,šta god radio drž' se dial-up-a,ne prelazi na adsl ili kablovski net ni u ludilu.:lol:

Ja preko LAN-a izlazim na net, takav mi je dil sa ISP-em, inace koristim net potpuno besplatno i bez ikakvih ogranicenja, online sam cim ukljucim comp, tako da zevam ovuda kao zmaj. Drugim recima trebalo bi malo i uciti. :|

Back