Sve_je_laz
Početnik
- Poruka
- 32
Oliji:Da procitala sam sta je tema,ali rekla bih da je bilo raznih komentara sto o glasu,sto o idolu,o svemu po malo,tako da ne vidim cemu bas taj komentar.
Hocu da komentarisem jer ona svojim dranjem i ne pevanjem zaista izaziva komentar.I jos jednom kazem moze album kakav hoces da bude snimljen i izmiksovan,ali ona je svoje pokazala,jos jedna od mnogih koje ne pevaju,vec udaraju na jacinu glasa,a ne na boju,lepotu tona,intonaciju,dinamiku-za koju ona -NE ZNA!
Pozdrav
Oliji
Sestro,Cveta josh nije pochela ni da peva (mislim nije joj josh izashao CD) a ti je ispljuva.Vidish,mislim da to nije u redu,na osnovu prvog utiska stvarash sliku o nekome,a obichno je ta slika manje-vishe iskrivljena.To ti se u psihiloJZiji zove halo efekat.Cveta ce svoje tek pokazati draga moja,kako svojim novim CD-om tako i na javnim nastupima i koncertima kada ce uzivo da peva.Shto se boje glasa tiche,to je manje-vishe stvar ukusa (a bash zbog toga ne treba pljuvati po nechijem glasu),meni se njena boja glasa jako svidja,kao i intonacija i dinamika.A ti komentari za dranje su mi se vec popeli na glavu