"Pogledaj u sutra" - Cveta Majtanovic

Pa jesam ti rekla i sta mislim o Kelly?
Ja sam bila na svim Cvetinim nastupima i znam kako peva, a tebi ponavljam da preslusas ove 3 nove, pa da mi kazes gde se to ona dere, gde rezi i slicno. Kad to uradis, mozemo da raspravljamo, a ne da ti ovako ponavljas dve recenice bez ikakvih argumenata.

Nikodime, rekla sam joj ono iz PM-a za ono u glasu. ;)

:lol: Nece Cveta na forume, a razlog je: "Ostavi se, Cveto, cetovanja, jer zlo dobra donijeti nece!" :lol:

PopTrash:
Pa jesam ti rekla i sta mislim o Kelly?
Ja sam bila na svim Cvetinim nastupima i znam kako peva, a tebi ponavljam da preslusas ove 3 nove, pa da mi kazes gde se to ona dere, gde rezi i slicno. Kad to uradis, mozemo da raspravljamo, a ne da ti ovako ponavljas dve recenice bez ikakvih argumenata.

Nikodime, rekla sam joj ono iz PM-a za ono u glasu. ;)

:lol: Nece Cveta na forume, a razlog je: "Ostavi se, Cveto, cetovanja, jer zlo dobra donijeti nece!" :lol:
nisi mi rekla koja ti bolje peva

nikodim:
Alo... umisljeni umetnice... :shock:
Hajde malo hodaj zemljom :!:
Izvadi taj svoj nadmeni umetnicki nos iz oblaka :!:
Ako me nesto nervira to su takvi nabedjeni frikovi kao sto si ti. Trtljas o tom Vederu koji bi mogao na casove pevanja (kako bi najzad prestao da mekece), a Cveta se dere. OK, cinjenica je da nije vokalno savrsenstvo, bas kao sto je cinjenice da si napisala jednu od najvecih gluposti na ovoj temi. :roll:

Prvo : @ "..." daj,majke ti,dokle?Aj nemoj vise da mi brises poruke kad te molim.

Nikodime nemas razloga da ubacujes i vredjas Eddija.
A ne mogu da verujem da mislis da Cveta peva a Eddie "mekece"(..."na najboljem unpluggedu te generacije") . E to je najveca glupost koju je neko mogao da odvali.
I stalno se pravis da si kao neutralan,otvoren za sve i sl. a u stvari se proseravas.
I sam si rekao da slusas Soundgarden a ne PJ,jer je to stvar ukusa,ali sad "neutralno" tvrdis da Eddie "mekece"
.A pojma nemas sta pricas,cuo si par pesama i to je to.
Mogu ti opet nabrojati toliko pesama od PJ za koje nikada nisi ni cuo,i toliko priznanja koje su dobili od strane ljudi koji nesto znace u muzici,i koji su kompentetni da procenjuju njihovu vrednost...ali ti ces se opet naci da ***** sa svojim neutralnim ***** izjavama.
Stvarno si bre.....

.pissbottleman:
Prvo : @ "..." daj,majke ti,dokle?Aj nemoj vise da mi brises poruke kad te molim.

Nikodime nemas razloga da ubacujes i vredjas Eddija.
A ne mogu da verujem da mislis da Cveta peva a Eddie "mekece"(..."na najboljem unpluggedu te generacije") . E to je najveca glupost koju je neko mogao da odvali.
I stalno se pravis da si kao neutralan,otvoren za sve i sl. a u stvari se proseravas.
I sam si rekao da slusas Soundgarden a ne PJ,jer je to stvar ukusa,ali sad "neutralno" tvrdis da Eddie "mekece"
.A pojma nemas sta pricas,cuo si par pesama i to je to.
Mogu ti opet nabrojati toliko pesama od PJ za koje nikada nisi ni cuo,i toliko priznanja koje su dobili od strane ljudi koji nesto znace u muzici,i koji su kompentetni da procenjuju njihovu vrednost...ali ti ces se opet naci da ***** sa svojim neutralnim ***** izjavama.
Stvarno si bre.....

OK... da ne bi ti mozda zeleo da mi kazes sta cu da napisem i kako cu da gledam na pojedine muzicare? U stavi sta ti hoces, znas li?????
Za mene je to sto sam cuo meketanje, imam osecaj da ne moze da izbaci ni 4 deo ono sto bi zeleo. Mislim da sam ga slusao savim dovoljno da znam sta zelim da kazem, svidjalo se to tebi ili ne. U ostalom ovo nije mesto gde se velica ta vokalna nejac, on je spomenut u kontekstu kao odgovor nekom umisljenom muzicaru i nemam pojma sta ti zelis da kazes sa ovakvim postom. Soundgarden je bend koji je zaista vredi... mada ni to nije ovdasnja tema.
Sto se Cvete tice... njena boja glasa je meni skroz OK... jos ako ga je opravila u nekoj skolici, to je veliki plus. Ipak, to cemo jos da cujemo.
Usput, daj malo poradi na recniku, vidis da te brisu. :roll:

nikodim:
Alo... umisljeni umetnice... :shock:
Hajde malo hodaj zemljom :!:
Izvadi taj svoj nadmeni umetnicki nos iz oblaka :!:
Ako me nesto nervira to su takvi nabedjeni frikovi kao sto si ti. Trtljas o tom Vederu koji bi mogao na casove pevanja (kako bi najzad prestao da mekece), a Cveta se dere. OK, cinjenica je da nije vokalno savrsenstvo, bas kao sto je cinjenice da si napisala jednu od najvecih gluposti na ovoj temi. :roll:

huh nisam valjda tebe uvredila ovime sto sam rekla za Cvetu??
Ne znam odakle ti takvo misljenje o meni i kao ceo neki stav imas... a koliko znam, ne znamo se :)

evo, posto vidim da nekome smeta ono sto sam rekla.. kao da sam im bas ubola slabu tacku, ko ce ga znati sto... da kazem, odnosno da obrazlozim svoje misljenje :)

'vako:
Ja ne volem kada devojka peva na nacin na koji ona to radi.. sto znaci da se dere i da onda misli da ima jak glas... al ok, nije jedina pa sam to prihvatila da mozda postoje takvi ljudi, jer je to u mnogome postao standard pevanja, bar sto se tice svirki i tako toga... a u stvari i profi pevaci to rade.
E sad, sto se tice tehnike pevanja, mogu da se shatro pohvalim da sam isla u muzicku skolu bas za solo pevanje, (kao i da moja sestra zna mnogo vise o tome i da deli svoje znanje sa mnom) koje ima najbolju i najprirodniju tehniku za disanje i pevanje... i sad, sto dalje ides od toga, to ti je teze da pevas... a rekla bih da je Cveta daleko od takve tehnike. Da se razumemo, JA NI NE TERAM ILI SLICNO, CVETU ILI INSINUIRAM NA TO DA ONA + SOLO PEVANJE BLA BLA BILO STA... nego pravim najjednostavniju komparaciju na temu pevanja, na sta sam i dala kritiku. I bez casova i cele muzicke skole imam sluh i afinitete, te ne vidim u cemu je problem.
Znaci, meni je mucno da nju slusam kako peva bas zbog svog tog dranja, koje je tako neprirodno i to je cela poenta.

Ne znam zasto je izgledalo nejasno bilo sta u prvom postu.

A gde se moj nos nalazi, evo, pipnula sam, jos uvek je iznad usana... ali ti me nekako izobliceno vidis heheh

O Vedderu necu da komentarisem, jer on nema apsolutno nikakve veze sa pomenutom devojkom.

aj...

i da... ne znam sta ti bi da tako puknes... nisi mi jasan iz kog si razloga sve ovo rekao...

Jao, hoces da kazes da Kylie Minogue sjajno peva?! Ma koliko ona meni simpaticna bila, njene glasovne mogucnosti su vrlo ogranicene.

Pa tema je o poslednjem sto je osoba uradila, pa bi mogla prvo da cujes, jer je mnogo drugacije od onoga sto si mogla ranije da cujes. Ali zasto da ti govorim kad ne zelis ni da poslusas...? Nema ni d od dranja niti iceg slicnog. Ja kazem da jeste krucijalna razlika, ali to ti, eto, neces moci da utvrdis dok ne poslusas.

Ne, nisam pukao ni na tebe ni na bilo koga... ili sta si vec napisala. Vec mi je dosadno da citam stvari:

Nadya:
Ja ne volem kada devojka peva na nacin na koji ona to radi.. sto znaci da se dere i da onda misli da ima jak glas... al ok, nije jedina pa sam to prihvatila da mozda postoje takvi ljudi, jer je to u mnogome postao standard pevanja, bar sto se tice svirki i tako toga... a u stvari i profi pevaci to rade.

Ti ne volis kada se neko "dere" i na kraju ispadne da se svi deru... ne razumem.
Ili ovako nesto, a cesto se takav ton moze sresti u tvojim postovima:

Nadya:
JI bez casova i cele muzicke skole imam sluh i afinitete, te ne vidim u cemu je problem.
Znaci, meni je mucno da nju slusam kako peva bas zbog svog tog dranja, koje je tako neprirodno i to je cela poenta.

E a to je razlog zbog kog sam napisao da malo spustis nos. To sto ti ne repliciram ne znaci da ne citam postove. Dobar deo njih sadrzi slicne stavke i to je bilo mali "boc" na ovoj temi. Niko tvoje "moci" ne osporava ali mozes da das malo razumniji komentar koji bi vise isao u prilog tvojoj tvrdnji. A ne kao ovaj od malopre, ona se dere i svi se deru... jedino se ti ne deres a za tebe niko nije ni cuo.
Ajde izbaci neki albumcic, da vidimo te kvalitete koje tako bahato rasipas po forumu.

@ nikodim

Niti si morao da spominjes Eddija,niti si ga slusao ni priblizno dovoljno.
To je tvoj osecaj i tvoj ukus(za koji sam ja stekao utisak da je takav da se vise necu ni raspravljati sa tobom o bilo cemu ("....Eddie rezi,mekece...ali cveta je OK....")) zasnovan na par preslusavanja odredjenih pesama( i sam si rekao da od PJ samo ponekad odslusas unplugged,a cvetu sumnjam da si mogao dovoljno da cujes).
A i sto se tice tvoje procene kvaliteta bendova,i tu bi bilo lepo da znas i da odsviras po koju pesmu od svih tih bendova koje si spominjao(i pre...),cisto da bi mogao bolje da vidis o cemu se tu radi, ali ti i tu koristis svoj "osecaj"....
Ja se ni sa DBTO cesto ne saglasavam,ali on covek bar obrazlozi ono sto kaze...
A kad budes preslusao pesme :Yellow ledbetter, Smile (koja je domaci zadatak za bilo koga iz tih muzickih skola), Release,Nothingman,Long road,Corduroy,Light years,Breath,Once, Man of the hour....(koliko si ih cuo?)....onda ce biti priblizno dovoljno....

E,da...usput...bolje da ne zapocinjes opet raspravu o recniku,pravopisu i sl....znas kako se zavrsilo prosli put...

PopTrash:
Cvetin CD izlazi sredinom marta, a na njenom zvanicnom sajtu (koji radi od danas) mozete cuti 3 pesme sa albuma! Album ce se zvati "Pogledaj u sutra", a pored te pesme, na sajtu mozete da cujete jos i "Ne zelim kraj" i "Pop Trash" (posvecena velikom delu domace estrade! :twisted: ).

Po mom potpuno objektivnom misljenju :p , ovo je fenomenalno, fantasticno, ma CVETASTICNO!

Adresa sajta je http://www.cvetamajtanovic.net

Aj pa da cujem misljenja!

Tvoj nick sve govori...
Uostalom,Cveta se ubi imitirajuci onu Anastaziju ili kako se vec zove...

@.pissbottleman
Cekaj... na jos jednoj temi si mi objasnjavao sta bi trebalo da cujem od "Vederasa", ne shvatam zasto je toliko bitno cuti tu nejac... alo ajde, imas ti valjda neki svoj razlog.
Sto se zapocete rasprave tice sinak... prvi si je poceo.
Ako bas zelis da dokazes svoje muzicke kvalitete evo bicu slobodan da ti preporucim nesto posto si me udavio sa tim Federom i sta bi trebalo da poslusam od njegovih "sabranih dela" kako bih konacno doziveo "erekciju" nalik tvojoj.
Posto znam da mlataras po nekoj gitari poslusaj sledece:
Herb Ellis
Marcus Miller
Pat Metheny
Bireli LaGrene

Sto se vokala tice, uglavnom slusam "zene" jer mi takvi glasovi jako prijaju. A posto vidim da si i vokalno vrlo "uzdignut", bicu slobodan da ti preporucim sledece. Zamolio bih te da se maksimalno skoncentrises slusajuci ih, kako bi napravio razliku izmedju nejaci i vokala.
Dakle:
Natali Cole
Shemekia Copeladn
Etta James
Sara Vaughan
Mahalia Jackson

Eto... a sada u skolicu, i nemoj vise da preterujes sa internetom vidis kako se od toga moze zaglupeti.
Usput... ti si kukao da ti brisu postove... na to se savet odnosio. ;)
I tako... nemam snage da se vise igram sa tobom tako da ce ovo definitivno biti moj poslenji post tebi u prilog.

Da, molim moderatore da me uzmu u zastitu jer me ovaj Bolemon proganja terajuci me da slusam Federa.
Ja ne znam sta da mu kazem....

Ne teram te da slusas Vedera,al' nemoj da pricas gluposti...
Rekao sam ti da bi bolje shvatio muziku tih grupa a i uopste,kad bi znao nesto i da odsviras.
A ti si poslednji od koga cu da uzimam savete i za gitaru,a i za vokale( ne volim bas zenske...) a pogotovo za pravopis(mani me tvog zmiganja...)

A ti fazoni(skolica,ti se igras....) ti samo kod nekih klinki i mogu da prodju(video sam gde ih koristis...) a pravi si primer da internet zaglupljuje...

Back