nikodim:
Alo... umisljeni umetnice... :shock:
Hajde malo hodaj zemljom
Izvadi taj svoj nadmeni umetnicki nos iz oblaka
Ako me nesto nervira to su takvi nabedjeni frikovi kao sto si ti. Trtljas o tom Vederu koji bi mogao na casove pevanja (kako bi najzad prestao da mekece), a Cveta se dere. OK, cinjenica je da nije vokalno savrsenstvo, bas kao sto je cinjenice da si napisala jednu od najvecih gluposti na ovoj temi.
huh nisam valjda tebe uvredila ovime sto sam rekla za Cvetu??
Ne znam odakle ti takvo misljenje o meni i kao ceo neki stav imas... a koliko znam, ne znamo se
evo, posto vidim da nekome smeta ono sto sam rekla.. kao da sam im bas ubola slabu tacku, ko ce ga znati sto... da kazem, odnosno da obrazlozim svoje misljenje
'vako:
Ja ne volem kada devojka peva na nacin na koji ona to radi.. sto znaci da se dere i da onda misli da ima jak glas... al ok, nije jedina pa sam to prihvatila da mozda postoje takvi ljudi, jer je to u mnogome postao standard pevanja, bar sto se tice svirki i tako toga... a u stvari i profi pevaci to rade.
E sad, sto se tice tehnike pevanja, mogu da se shatro pohvalim da sam isla u muzicku skolu bas za solo pevanje, (kao i da moja sestra zna mnogo vise o tome i da deli svoje znanje sa mnom) koje ima najbolju i najprirodniju tehniku za disanje i pevanje... i sad, sto dalje ides od toga, to ti je teze da pevas... a rekla bih da je Cveta daleko od takve tehnike. Da se razumemo, JA NI NE TERAM ILI SLICNO, CVETU ILI INSINUIRAM NA TO DA ONA + SOLO PEVANJE BLA BLA BILO STA... nego pravim najjednostavniju komparaciju na temu pevanja, na sta sam i dala kritiku. I bez casova i cele muzicke skole imam sluh i afinitete, te ne vidim u cemu je problem.
Znaci, meni je mucno da nju slusam kako peva bas zbog svog tog dranja, koje je tako neprirodno i to je cela poenta.
Ne znam zasto je izgledalo nejasno bilo sta u prvom postu.
A gde se moj nos nalazi, evo, pipnula sam, jos uvek je iznad usana... ali ti me nekako izobliceno vidis heheh
O Vedderu necu da komentarisem, jer on nema apsolutno nikakve veze sa pomenutom devojkom.
aj...
i da... ne znam sta ti bi da tako puknes... nisi mi jasan iz kog si razloga sve ovo rekao...